Jean Pierre De Neef

Snel en goed

Marcel de Vree

Zeer goed

Wil

Snelle service en producten zijn goed. Jammer dat de filters en categorieën op de site niet altijd goed werken waardoor zoeken wat lastig is en je dit dus snel opgeeft.

Bart P

Allemaal Namaak poppers!!!

Reactie MisterMitch:

Beste Bart,
Wij zijn erg verrast door uw review.
Beste Bart,
Wij zijn erg verrast door uw review.
Wij verkopen jarenlang deze poppers naar duizenden klanten zonder één klacht te hebben gehad. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat het 100% originele poppers zijn met een uitstekende werking. Wel kan de werking per persoon heel verschillend zijn.
Team MisterMitch.nl

Marco van Nispen

Ben een nieuwe klant die interesse had in poppers wat ik normaal bij een andere onlinewinkel koop voor een lagere prijs maar omdat de professionele site en het snelle leveren beter zijn heb ik hier... Ben een nieuwe klant die interesse had in poppers wat ik normaal bij een andere onlinewinkel koop voor een lagere prijs maar omdat de professionele site en het snelle leveren beter zijn heb ik hier een keer geprobeerd en vond het verrassend goed.