Offerte
Communicatie

Martrac

Perfect

Binnen 10 minuten geregeld, dag daarna de bak al ontvangen

Dit is een prima bedrijf waarbij afval altijd tijdig wordt opgehaald.

Tevens een zeer flexibel bedrijf.

Altijd op tijd.

We hebben een restafval bak afgenomen, dit was binnen 5 minuten geregeld en heel snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

MKB-Afval werkt heel professioneel en er wordt goed meegedacht.

Het aanpassen van een contract kan duidelijker: in plaats van de opzegging en het nieuwe contract apart op te sturen, zou ook alleen het nieuwe contract opgestuurd kunnen worden. Maar dan met een... Het aanpassen van een contract kan duidelijker: in plaats van de opzegging en het nieuwe contract apart op te sturen, zou ook alleen het nieuwe contract opgestuurd kunnen worden. Maar dan met een regel toegevoegd "dit contract vervangt eventuele oudere contracten". Dan blijft het voor de klant overzichtelijk.

Deflo Beveiligingen

Goed. Niks op aan te merken. Ze hebben de container netjes op tijd geleverd en word ook altijd weer prima op tijd geleegd

Goede prijs/kwaliteit

Hanssen

Ben er zeer tevreden mee

Beschrijf hier uw ervaring

Alles wordt netjes en correct opgehaald

Nee ik ben er zeer tevreden mee hoe alles loopt

Prima service, keurige afhandeling.

De eerste lediging ging volgens afspraak en daarna ging het mis. De tweede keer zijn ze niet geweest op de afgesproken dag, de keer erna vonden we onze kliko terug op een druk kruispunt in de stad... De eerste lediging ging volgens afspraak en daarna ging het mis. De tweede keer zijn ze niet geweest op de afgesproken dag, de keer erna vonden we onze kliko terug op een druk kruispunt in de stad en niet bij ons pand. Wij moeten onze kliko al de middag ervoor buitenzetten, omdat de chauffeur al tussen 7:00 en 8:00 uur langskomt en ons kantoor dan nog niet open is. Hoezo MKB afval? Er wordt geen rekening gehouden met het feit, dat veel kantoren dan nog niet open zijn. De laatste lediging kwam de chauffeur ook pas rond 9:30 uur langs en ging dan ook nog klagen, dat hij de draai niet goed kan maken bij ons en of wij de kliko dus op dat drukke kruispunt wilde zetten. Aangezien er daar al een keer een kliko van ons gestolen is en wij toen een nieuwe mochten kopen van ons vorig ophaalbedrijf, gaan we dat natuurlijk niet doen. Wij hebben tenslotte ook geen enkele invloed op het rijrooster van de chauffeur.

Beschrijf hier uw ervaring

Zie boven. Als je dan toch MKB afval heet, verdiep je dan ook in de kenmerken en behoeftes van deze sector.

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte heer / mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte heer / mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij hebben onze planning om opheldering gevraagd en zij kwamen met het volgende. Volgens hen is door de chauffeur aan u gevraagd of u de container op een andere locatie kon aanbieden, dit omdat de chauffeur de straat waar u gevestigd bent niet in kan rijden ivm geparkeerde auto's. U heeft toen inderdaad aangegeven dat u dit liever niet heeft omdat uw rolcontainer al een keer is verdwenen. Nu dat helaas niet mogelijk blijkt haalt de chauffeur de container bij u op en plaatst deze ook weer netjes (en volgens hem niet op een druk kruispunt) weer terug.
Wij vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen, echter is het voor ons helaas niet mogelijk om van de planning en chauffeur nog meer flexibiliteit te vragen.
Onze excuses voor het ongemak.
MKB-afval.nl

Prima prijs / kwaliteit verhouding

Natasja de Jonge

MKB afval is makkelijk bereikbaar. Hier in de regio komt het helaas nogal eens voor dat ik moet bellen omdat de afvalcontainer niet geleegd is. Dan word het vervolgens wel opgelost. Maar dat ligt... MKB afval is makkelijk bereikbaar. Hier in de regio komt het helaas nogal eens voor dat ik moet bellen omdat de afvalcontainer niet geleegd is. Dan word het vervolgens wel opgelost. Maar dat ligt dus aan de lokale ondernemer die ze op moet halen.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze zij dus erg vriendelijk en behulpzaam.

Ze moeten meer in gesprek met de lokale ondernemer die de container moet legen en als de problemen blijven moeten ze iemand zoeken die wel betrouwbaar is.

Alpha Railkoker

Goede ervaring, makkelijk zelf online abonnement af te sluiten

snelle reactie op vragen