Offerte
Communicatie

Streamsystems

g

Beschrijf hier uw ervaring

Omdat mijn container niet geleegd hoeft te worden heb ik gevraagd voor een korting in de prijs, maar dit doen jullie niet. Is toch eigenlijk beetje raar. Zodra ik tijd heb zoek ik een ander bedrijf.

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte heer Bilge,
Bedankt voor uw beoordeling.
Onze minimale frequentie is 1 x per 4 weken en helaas kunnen wij daar geen verdere korting op geven.
Wij betreuren het dat dit een reden...
Geachte heer Bilge,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij betreuren het dat dit een reden voor u is om over te stappen.
MKB-afval

Prima, nette afhandeling.

Beschrijf hier uw ervaring

Bij de eerste lediging waren we vergeten de container buiten te zetten. Na contact vanuit MKB kwamen zei eenmalig de container alsnog gratis legen. Goede service.

de Jong

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Beschrijf hier uw ervaring

ze zijn meedenkend en behulpzaam.

nee

W

Vriendelijke klantenservice, snelle service bij wijzigingen

duidelijke afspraken

CS

De telefonisten weten wat ze doen. Ze staan je altijd vriendelijk te woord.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede communicatie. Zowel per mail als telefonisch.

Bij ons is de container al 2x vergeten door het bedrijf wat de containers leeg maakt. Maar na 1 telefoontje word het opgelost.

Wij zijn na negatieve ervaringen (tot 5 keer toe lediging niet op geplande datum uitgevoerd) met een ander afvalbedrijf overgestapt op MKB-Afval. Bij MKB-Afval is het in het begin 2 à 3 keer... Wij zijn na negatieve ervaringen (tot 5 keer toe lediging niet op geplande datum uitgevoerd) met een ander afvalbedrijf overgestapt op MKB-Afval. Bij MKB-Afval is het in het begin 2 à 3 keer misgelopen (wij hebben een hoekpand, wat blijkbaar lastig is voor de ophalers); tegenwoordig gaat het goed. Ledigingen zijn wel ingehaald enkele dagen erna, maar met een volle bak is het toch vervelend om te wachten.

Beschrijf hier uw ervaring

Klantenservice is vriendelijk en meedenkend. Daarnaast erg fijn dat het bedrijf op korte termijn kosteloos een bak kon leveren en er was een mooie aanbieding.

Ervoor zorgen dat de ophalers vanaf het begin af aan bij een nieuwe klant goed geïnstrueerd zijn over de locatie van de afvalbak.

Rein z'n Proeflokaal

Afval wordt keurig opgehaald volgens afspraak. Het is 1 keer gebeurd dat dit niet kon ivm een kapotte vrachtwagen, maar dat is de volgende dag netjes opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring

Erg aardige en betrokken medewerkers

Wellicht is het mogelijk om een korter tijdsblok aan te geven voor ophalen, zodat de bakken minder lang buiten staan.

Rorije Elektrotechniek

Zeer tevreden!

Beschrijf hier uw ervaring

Communicatie via whatsapp is top

Kunsthuis Almere

vriendelijk personeel

Bakker Bart Almere Buiten

Wat een (h)eerlijk bedrijf! Duidelijk en doet wat het belooft. Daarnaast is het ook nog de goedkoopste. En dat met de beste diensten!

Containers aanbieden met een slot wat ook geopend kan worden door de chauffeurs (met een loper o.i.d.)