Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Top! Altijd op tijd en flexibel

Nick - West Coast Car Cleaning

Prima service, zowel in de back- als in de frontoffice

Beschrijf hier uw ervaring

Zelfs wanneer je vergeten bent om de vuilnisbak aan te bieden op de dag van lediging komen de mannen aankloppen of je nog een bak hebt voor die dag! Top service!

Tot nog toe geen!

Stuc en Stone bij Jola

We hebben nu een aantal maanden via MKB AFVAL een container en dit bevalt ons uitstekend, hij word 2 weken netjes geleegd en op de plaats terug gezet.

Beschrijf hier uw ervaring

Als je communiceert met het bedrijf zoals bv bij ons dat er de eerste keer niet geleegd was omdat ze hem niet kunnen vinden, ze direct actie ondernemen .

geen idee, het is voor ons prima zo.

MM BUSINESS

Afval wordt netjes op afgesproken dag opgehaald. Er is 1 keer niet geleegd vanwege omstandigheden, daarna gebeld en de volgende dag is er alsnog geleegd. Super service

Makkelijke communiceren via WhatsApp

Prima service!

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijke website en transparante prijzen

Ik heb nog niet heel veel ervaring, maar tot nu toe is er niets aan te merken op dit bedrijf.

D.K. Tegel- en Afbouwbedrijf

Het werkt goed

goed

nee

Ik heb geen lijst gekregen waarop de ophaaldagen staan, Onduidelijke communicatie. geen factuur gekregen en nu ineens ales stop gezet en een aanmaning.

spijt van dat ik hiermee in zee...

spijt van dat ik hiermee in zee gegaan ben

nvt

duidelijke communicatie

Reactie MKB-Afval.nl:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Waarschijnlijk bent u niet op de hoogte van onze werkwijze.
Wij, MKB-afval,...
Goedemorgen,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij, MKB-afval, zijn een webwinkel en leveren rolcontainers. Op het moment dat u containers besteld via onze site, maakt u ook een account aan. Met dit account kunt u inloggen op onze site en alle gegevens terugvinden wat betreft uw rolcontainer zoals een ledigingsschema en de facturen. Ook kunt u de gegevens wijzigen indien noodzakelijk.
Wat betreft de factuur, deze kunt u dus terugvinden op uw persoonlijke pagina maar wordt ook altijd nog per mail verzonden.
Wellicht kunt een kijkje nemen op uw persoonlijke pagina op www.mkb-afval.nl!
Als er dan nog vragen zijn horen wij die graag.
MKB-afval

Afspraken worden keurig nagekomen. Container wordt maandelijks punctueel geleegd. Goede prijs.