Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Ze komen netjes op tijd de containers legen. Hun service is erg goed: vorige week waren we vergeten de container bij de weg te zetten, en toen belde de bestuurder van de vuilniswagen even aan om te... Ze komen netjes op tijd de containers legen. Hun service is erg goed: vorige week waren we vergeten de container bij de weg te zetten, en toen belde de bestuurder van de vuilniswagen even aan om te checken of dat klopte. Toen konden we nog snel de container halen en laten legen.

Service

Dierspecialist Henk & Peter

Bedrijf komt altijd op tijd, en niet duur.

Goed en goekoop

Snackbar Fleuren

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met jullie en hebben nog nooit klachten gehad

Beschrijf hier uw ervaring

Jullie komen altijd op tijd en leveren netjes werk

Misschien zouden sommige collega's wat vrolijker mogen kijken

Winkel

Ik vind het heel bijzonder dat ik een beoordeling mag schrijven en dat ik klant ben sinds 3 maanden. Omdat MKB-Afal niet een voor ons gewenste dag, enkel op een moment dat wij als winkel gesloten... Ik vind het heel bijzonder dat ik een beoordeling mag schrijven en dat ik klant ben sinds 3 maanden. Omdat MKB-Afal niet een voor ons gewenste dag, enkel op een moment dat wij als winkel gesloten zijn en de container dus niet aan de straat kunnen en mogen zetten de container kunnen ledigen. Kort samengevat: waardeloze service.

Niet van toepassing.

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste Marvin,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste Marvin,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wanneer wij een nieuwe aanvraag binnen krijgen gaan wij in samenspraak met de planners kijken naar een dag van inzameling en communiceren we dit weer aan de klant. Wanneer de klant deze dag niet uitkomt gaan we kijken naar verdere mogelijkheden en meestal is er gewenste oplossing. Helaas in uw geval is dit niet gelukt.
Onze excuses voor het ongemak.
MKB-afval.nl

Super tevreden container word netjes geleegd opgehaald zelfs als ik vergeten ben bij de weg te zetten

B-art van lierop

Gemakkelijk en duidelijk.
Goede Service

Beschrijf hier uw ervaring

Container wordt vroeg op de ochtend geleegd en netjes terug gezet.

Nog niets kunnen vinden

Chickentaria

Zeer goed

Goede service

Geen verbeterpunten ...alles wordt direct geregeld...top

Vdheultimmerwerken

Goed geregeld!

Goede service en communicatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle afhandeling voor extra ledigingen

Container netjes geleverd. En word altijd keurig geleegd na 4 weken. Alleen aan de weg zetten en de rest word gedaan. Super!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Staan je keurig te woord als je vragen hebt. Handig ook betalen met iDeal link. Kan je het zelf regelen ipv automatische incasso.