Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Correct, eenvoudig te regelen, korte lijnen

Beschrijf hier uw ervaring

snel geregeld, ook extra ledigingen

ga zo door

Communicatie verloopt vlot; goed bereikbaar per mail en snelle reactie. Problemen worden adequaat opgelost. Zo ging er bij de tweede maand wat mis met het legen van de container en werd er spoedig... Communicatie verloopt vlot; goed bereikbaar per mail en snelle reactie. Problemen worden adequaat opgelost. Zo ging er bij de tweede maand wat mis met het legen van de container en werd er spoedig een nieuwe ophaaldag ingepland. Helaas ging het hier wederom mis (vond er weer geen lediging plaats) maar er werd goed op geanticipeerd en excuses aangeboden. Enige minpunt; omdat mijn bedrijf aan mijn huis zit en in een woonwijk ligt, is het tijdstip waarop de vuilnisauto de straat in komt rijden wel behoorlijk vroeg (voor 07u). Ik hoop niet dat buren hier erg last van hebben, ik word er wel wakker van namelijk......

Zie hierboven.

- mogelijk het tijdstip van lediging vanaf een iets later tijdstip wanneer het een woonwijk betreft?

Mijn ervaring is positief. Aan de telefoon word je netjes te woord gestaan. Als je een email stuurt dan ontvang je bijna gelijk een antwoord terug.

Verloskundigenpraktijk Kaag & Braassem

Prima ervaring, alhoewel communicatie van kantoor naar ophaalmedewerkers op de wagen niet altijd optimaal is.

Geen bijzonderheden

Bij de telefoniste aan de telefoon aangegeven dat de afvalbak op slot gaat, sleutel zou de ophaaldienst prima op kunnen halen bij ons, echter op de ophaaldag zelf commentaar van de ophalers dat dit... Bij de telefoniste aan de telefoon aangegeven dat de afvalbak op slot gaat, sleutel zou de ophaaldienst prima op kunnen halen bij ons, echter op de ophaaldag zelf commentaar van de ophalers dat dit echt niet mogelijk is. Hierin dus geen goede onderlinge communicatie tussen kantoor en ophaaldienst.

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte heer / mevrouw De Groot,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte heer / mevrouw De Groot,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven altijd naar een beoordeling van 4 sterren of hoger en bij u is dat helaas niet het geval. Kunt u ons aangeven op welk vlak wij ons kunnen verbeteren? Dan kunnen we hier wellicht meteen wat aan doen.
Hoor u graag.
MKB-afval.nl

Prima bedrijf, communicatie in het begin lastig omdat er na de inschrijving geen reactie meer volgde.

Beschrijf hier uw ervaring

Perfecte service wat betreft het ophalen van de container, zeer vriendelijke chauffeurs!

De communicatie na de aanmelding kan in ieder geval beter, neem even telefonisch contact op met een klant bijvoorbeeld.

Snel

Een snelle adequaade bedrijf, die oplossing op maat kan leveren. Het meedenken om de beste mogelijkheden voor je eigen bedrijf te creëren.

Altijd op tijd.Schoon en netjes.

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd op tijd.Schoon en netjes.

Verkuijlen vd Ven

Goede ervaringen betreft het ophalen en verwerken van ons afval

Super goede service.
Alles snel en makkelijk geregeld.
Heel erg tevreden over MKB-Afval.

Tot nu toe geen