Offerte
Communicatie

Colorscan

Met een woord, SUPER!

Beschrijf hier uw ervaring

De ledigingen zijn altijd op tijd

thor zwolle

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

is er een probleem dan wordt er direct gehandeld

Autobedrijf den Dekker

De goedkoopste van Nederland! Zijn aan de telefoon vriendelijk en behulpzaam. In het begin wat opstart problemen met de lediging, maar goed opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk, behulpzaam en reageren goed op feedback

Route van chauffeurs goed doorgeven als er nieuwe adressen zijn

De container wordt keurig bij ons opgehaald en geleegd.

Graag sms service of app met allarm zodat je weet wanneer jullie komen. Zie Rova app.

Het is nog maar kort een paar maanden af en toe werd de prullenbak niet opgehaald waarna ik contact moest opnemen

Beschrijf hier uw ervaring

Communicatie is goed afhaaldagen moet beter geregeld worden

Werknemers stimuleren dat ze de prullenbakken legen wanneer het moet

Containers zijn snel geplaatst en zagen er netjes uit. De ophaaldienst heeft wel eens de lediging niet gedaan omdat ze de container niet konden vinden, zonder even te bellen. Het oplossen hiervan... Containers zijn snel geplaatst en zagen er netjes uit. De ophaaldienst heeft wel eens de lediging niet gedaan omdat ze de container niet konden vinden, zonder even te bellen. Het oplossen hiervan kost je wel een extra lediging.

Snelle communicatie.

De ophaaldienst de klant laten bellen, indien container niet wordt aangetroffen.

Marketingbureau Breda

Onze ervaringen met MKB-Afval zijn uitstekend. Snel antwoord op vragen, flexibel, denken mee in mogelijkheden, vriendelijke medewerkers. Container werd zeer snel geleverd en ophalen keurig volgens... Onze ervaringen met MKB-Afval zijn uitstekend. Snel antwoord op vragen, flexibel, denken mee in mogelijkheden, vriendelijke medewerkers. Container werd zeer snel geleverd en ophalen keurig volgens afspraak. Communicatie omtrent bv feestdagen was ook prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Over het algemeen goede ervaring, er zou iets duidelijker gecommuniceerd kunnen worden wanneer de incasso plaatsvind.

Beschrijf hier uw ervaring

Komen netjes het afval ophalen

communicatie over incasso tijdstip

Wij huren een papiercontainer.

Beschrijf hier uw ervaring

De communicatie en live chat zijn uitstekend en wij worden door de klantenservice goed geholpen.
De ophaaldienst is wat minder handig, want we hebben al regelmatig gehad dat de container niet geleegd werd.

Het zou fijn zijn als we bericht zouden krijgen als de kliko niet gevonden/geleegd is.

Linmans tuinen

Zeer tevreden.