Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Erg positief en snel geregeld. De enige verrassing was dat na 1 maand ineens de prijs omhoog ging

Snel geregeld, duidelijke planning

Gedurende het jaar plotseling de prijs verhogen verdient niet de schoonheidsprijs. Per 1 januari zou voor mij logischer zijn

Stal joost cuppen

Top bezig

N.v.t

Geen klachten

Beschrijf hier uw ervaring

Doen wat je verwacht, leveren en legen container.

Snel in de communicatie, bellen altijd terug!

Als horeca ondernemer is het altijd fijn als de leverancier meedenkt. Nu begrijp ik dat het een vak apart kan zijn, dit zorgt voor een flexibele afvalverwijderingsbehoefte.

MIWA vastgoedservice

Goede service

J. Fransen Schilder- en Decoratieklussen

Alles is tot nu toe netjes afgehandeld en alle afspraken worden waar gemaakt.

WSL Productions

Geweldig dienstverlening, een van de betere beslissingen die ik gemaakt heb! Komen aan je deur als bak niet buiten staat. Vragen worden snel beantwoord, leveringen gaan supersnel!

Beschrijf hier uw ervaring

De service gaat heel ver, als een voormalig klantenservice medewerker kan ik dat bijzonder veel appreciëren!

Niet op het moment, enkel positief

Sinds 3 maanden klant. Alles was snel en correct geregeld. Facturatie loopt ook soepel. Kortom, tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Het is een plus dat je zelf de looptijd van het contract kunt kiezen en het tussentijds aan kan passen.

Geen.

Wat problemen gehad met de dienst archiefvernietiging:
Wat problemen gehad met de dienst archiefvernietiging:
- je kan wel maandelijks opzeggen, maar wel extra kosten als je dat binnen 6 maanden doet (staat in de voorwaarden, maar wie leest die... mijn fout)
- maandelijks opzeggen betekent niet '30 dagen vóór einde contract' maar 'vóór de 1e van de kalendermaand' (kostte mij een maand extra)
- onze adreswijziging werd door MKB niet goed doorgegeven aan de partij die de containers leegt, die vervolgens tegen ons mopperen dat ze op de verkeerde locatie geweest waren

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte MKB-er,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte MKB-er,
Bedankt voor uw beoordeling.
Onze dienstverlening is inderdaad ingericht op een minimale samenwerking van 6 maanden, dit omdat wij kosten maken op het plaatsen en afvoeren van de containers. Verder zijn onze contracten inderdaad maandelijks opzegbaar met vanaf elke 1ste van de nieuwe maand. Kunt u nogmaals voorzien in uw adresgegevens, dan bekijken wij dat nogmaals eventjes.
Hoor u graag, alvast bedankt.
MKB-afval.nl

Atelier van Middendorp

Stipt op tijd met legen. Meedenkend als er gewisseld wordt van dienst of afnemer.

communicatie bij wisseling van abonnement