Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Stichting Haags Kinderatelier, ook voor jongeren

Onze ervaringen met MKB-Afval.nl zijn heel goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Administratief vlot en correct.
Het ophalen van het afval stipt.

Therapeutische Praktijk Boom

Snel geregeld en alles meteen keurig in orde. Denken mee. Container wordt ook altijd keurig geleegd rond dezelfde tijd. Aardige mensen ook aan te telefoon en ook de mannen die het afval ophalen erg... Snel geregeld en alles meteen keurig in orde. Denken mee. Container wordt ook altijd keurig geleegd rond dezelfde tijd. Aardige mensen ook aan te telefoon en ook de mannen die het afval ophalen erg aardig.

nee

AnnieMatie

Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen

Dennis Kievit, Deeka Finance

Prima dienstverlening, zowel de klantenservice alsmede de werkzaamheden inzake ophalen van het afval.

Beschrijf hier uw ervaring

Klantenservice is in staat om snel te handelen én mee te denken inzake het juiste abonnement. Ook worden wijzigingen snel doorgevoerd en bevestigd per mail.

Nee.

stukadoors bedrijf m bekkers

Zijn mooi op tijd goed bereikbaar
Top bedrijf

Bereikbaar op veel manieren

Weet ik niet

Zeer goede overzichtelijke site en snelle service

Snel overzichtelijk

Stan

Prima! Alleen als je net te laat bent met het wijzigen van je abonnement, dan moet je weer een maand wachten totdat de container sneller wordt geleegd. Eventueel wijzigen van je abonnement naar een... Prima! Alleen als je net te laat bent met het wijzigen van je abonnement, dan moet je weer een maand wachten totdat de container sneller wordt geleegd. Eventueel wijzigen van je abonnement naar een grotere container kan wel, maar dan betaal je wel de container ophaalkosten.

Beschrijf hier uw ervaring

Heldere website, snelle contactmomenten en ook netjes teruggebeld.

Meedenken in het efficienter afval verwerken; nu hebben we 1 rest container waar alles in gaat. Voornamelijk papier. Ik zou graag toch dat ze hier in meedenken, zonder dat ik hele gekke dingen moet... Meedenken in het efficienter afval verwerken; nu hebben we 1 rest container waar alles in gaat. Voornamelijk papier. Ik zou graag toch dat ze hier in meedenken, zonder dat ik hele gekke dingen moet doen. Daarnaast had ik 1 dag te laat mijn abonnement verhoogt, waardoor ik een maand lang moest wachten op extra ledigingen.

3 maanden klant, 3 x iets mis gegaan op de afgesproken momenten. Wel steeds een inhaaldag aangeboden gekregen maar wel vervelend.

Beschrijf hier uw ervaring

snelle communicatie en oplossingen.

de chauffeurs meegeven goed te kijken of er een container staat evt tussen auto's of obstakels. Niet te makkelijk doorrijden.

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste Abdel,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste Abdel,
Bedankt voor uw beoordeling.
Het klopt dat de inzameling niet helemaal vloeiend is gestart, inmiddels zijn er wat zaken strakker geregeld en volgens ons verloopt deze nu een stuk beter.
Onze excuses voor de ongemakkelijke start.
MKB-afval.nl

Showroom THUIS B.V.

Algemene indruk is goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Bij een vraag vrijwel direct een reactie.

Hondenkellen de bruin

Hallo ik ben zeer tevreden over jullie service altijd netjes op tijd en de container is prima leeg groetjes karin de bruin burgermeester van der venstraat 25 vlijmen