Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Prima ervaring. In begin beetje onduidelijk wanneer het afhaalmoment was. Inmiddels mooi overzicht gekregen van de afhaalmomenten

Beschrijf hier uw ervaring

Prettig als ze steeds rond dezelfde tijd komen.

duidelijke communicatie

MKB-Afval.nl speelt juist in op de vraag van het MKB.
Waarom betalen voor onnodige (extra) afhaalmomenten wanneer de afvalproductie toch niet hoog is in een klein bedrijf.
Voor onze...
MKB-Afval.nl speelt juist in op de vraag van het MKB.
Voor onze onderneming is dit de juiste partij voor onze afvalverwerking!

Beschrijf hier uw ervaring

Prettige ervaring, duidelijke communicatie over de afhaal-data en daarnaast worden de vooraf gecommuniceerde afhaal-data ook daadwerkelijk nageleefd.

Geen verbeterpunten, helemaal tevreden met de huidige gang van zaken.

Netjes

Ga zo door

Bonaventura

Snel, houd zich aan afspraken. Goede communicatie. Goed bereikbaar.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede communicatie. Snel geleverd. Goede klantvriendelijkheide!

In het begin prima, goed en duidelijk... reclame op de radio is ook zeer hoopvol.. We namen een contract voor 2 jaar en al na de derde leging werd het stopgezet omdat we te afgelegen wonen... Zou... In het begin prima, goed en duidelijk... reclame op de radio is ook zeer hoopvol.. We namen een contract voor 2 jaar en al na de derde leging werd het stopgezet omdat we te afgelegen wonen... Zou eerlijk zijn als dat dan ook ergens vermeld staat of in de reclame te horen is...

Beschrijf hier uw ervaring

Volgens het schema dat ze zouden komen waren ze er ook.

Zie hierboven

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte heer De Goeij,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte heer De Goeij,
Bedankt voor uw beoordeling.
In 1ste instantie konden wij gewoon bij u inzamelen. Echter na verloop van tijd kregen wij de melding dat wij de inzamelaar uw locatie niet meer in kon zamelen. Zij gaven aan dat het kosten technisch niet meer haalbaar was bij u in te zamelen.
Onze excuses voor het ongemak.
MKB-afval.nl

Brandcare BV

MKB afval werkt voor ons. Super simpel en service gericht. Precies wat we nodig hebben.

Beschrijf hier uw ervaring

De communicatie is duidelijk en service heel goed.

Nvt

NEYS AUTO's

Mooie grote container, ook schoon, wordt stipt opgehaald op de afgesproken tijd.

Beschrijf hier uw ervaring

Tot nu toe zeer tevreden.

Ik krijg binnen drie maanden een prijsverhoging, vind ik persoonlijk een beetje snel.

Wij ervaren onze samenwerking met MKB afval als prettig. Lediging gebeurt op constante tijden.

Beschrijf hier uw ervaring

Een voordeel is dat er een groot aanbod is aan het assortiment containers, zodat je naar eigen behoefte een grootte kunt kiezen.

Nee, alles verloopt prima zo.