Prima bedrijf, goede service. Elke maand onze container legen
Geen punten tot nu prima service
Geen punten tot nu prima service
Niet zo duur. Vriendelijke chauffeur. Duidelijke afspraken
Ik zou het zo niet weten. Het enige dat ik wil is dat ik mijn afval kwijt kan en dat is zo.
fijn dat extra ophalen ook mogelijk is
Nette containers, worden prima geleegd, wat kan ik er nog meer over zeggen? Prima communicatie met betrekking tot een extra lediging.
Ik vind de kosten voor een extra lediging wel aan de ietwat hoge kant eigenlijk, verder prima!!
snelle levering na aanvraag
tijdstip van ophalen had ik liever per mail ontvangen zodat we altijd kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is.
Vuil wordt snel weggehaald en netjes afgehandeld. Totaal geen problemen ondervonden.
Iets meer duidelijkheid wanneer exact het vuil wordt opgehaald zou wat gemakkelijker zijn.
Ik ben niet zo enthousiast over het online only concept. Dan moet je als klant alles zelf doen. Het zou voor mij prettiger zijn als ik per email op de hoogte gesteld wordt over het tijdstip waarop...
Beste MKB-er,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn inderdaad een online concept maar u kunt ons evengoed via de traditionele manier bereiken zoals telefoon of e-mail. Verder kunnen wij u een...
alles gaat zo als het hoort
Ik ben klant sinds begin dit jaar. De eerste 3 ophaaldagen zijn niet goed gegaan. De vuilniswagen is niet op komen dagen. Nadat ik gebeld had werd een nieuwe afspraak snel gemaakt
Als een afhaaldag vanuit MKB vervalt, dient deze ook gecrediteerd te worden. Bij ons werkt het ook zo, dat als wij iets niet leveren dit ook niet gefactureerd wordt.
Snel, effectief en altijd op tijd.
Mijn afvalbak staat aan de achterkant, ze zijn gewend dat ik de bak aan de weg zet. Logisch, alleen was ik het een keer vergeten en er zaten gasten in mijn zaak. Wat dus resulteerde in dat hij de...