Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Aanvankelijk dacht ik: goed en klantvriendelijk bedrijf. Maar daar ben ik van teruggekomen. Een keer afval vergeten op te halen (wat in hartje Amsterdam een kleine ramp is), en weinig animo om het... Aanvankelijk dacht ik: goed en klantvriendelijk bedrijf. Maar daar ben ik van teruggekomen. Een keer afval vergeten op te halen (wat in hartje Amsterdam een kleine ramp is), en weinig animo om het op te lossen. Geen enkele bereikbaarheid buiten kantooruren. Geen service en bereikbaarheid tijdens feestdagen, terwijl andere afvalbedrijven dat wel hebben. Geen communicatie met klanten over afwijkende openingstijden. Zelf de informatie op de voicemail klopt niet. Dit kan niet anno 2017.

Beschrijf hier uw ervaring

De rekening komt altijd op tijd.

Bereikbaarheid buiten kantooruren verbeteren. Wat heb je aan een whatsapp-mogelijkheid als er niet 1 persoon is die je berichten beantwoordt?

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte MKB-er,
Ten eerste bedankt voor uw beoordeling.
Geachte MKB-er,
Ten eerste bedankt voor uw beoordeling.
Wij begrijpen dat het vervelend voor u is dat u ons op 2de Paasdag niet kon bereiken, echter omdat dit een officiële feestdag is hopen wij dat u hier begrip voor op kunt brengen.
Onze klantenservice is elke werkdag via diverse kanalen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00. Verder hebben wij via Social Media aangegeven dat wij gesloten waren op 2de Paasdag.
Verder is vrijdag uw vaste ophaaldag en daarom heeft u van ons geen alternatieve ledigingsdag doorgekregen en wilde u een extra lediging doorgeven.
Onze excuses voor ongemak dat is ontstaan.

L.van Vegchel

Ik ben te vrede over dit bedrijf

Ja

Zwolle Zzp

Goed , klantvriendelijk en servicegericht.

Beschrijf hier uw ervaring

Correct en duidelijk op tijd.

Geen.

Wij zijn zeer tevreden. Wij hebben nog geen punten ter verbetering kunnen ontdekken.

Beschrijf hier uw ervaring

We zijn netjes te woord gestaan. Goede prijs-kwaliteit verhouding en factuur ook netjes gemaild.

Haru Haru Beauty

Het bezorgmoment van de container tot het bepalen van de lokatie voor het ophalen van de container ging snel en makkelijk aan de telefoon.
Daarna altijd probleemloos en goedkoop onze afval...
Daarna altijd probleemloos en goedkoop onze afval kunnen legen.

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend service!! Makkelijk te bereiken (via de chat op site, whatsapp, email, telefoon).
Ze reageren altijd heel snel op mails en bellen ons direct op na een mailtje om onze vragen te beantwoorden en tot een oplossing te komen.

Goede ervaring

duidelijke communicatie

Vriendelijk, 1x het niet opengezet en 2 dagen later alsnog de container geleegd.

vriendelijk

misschien ook een optie om per 3 weken de container te legen.
we vinden 7 uur wel erg vroeg dat ze vanaf dat moment kunnen langskomen, misschien gewoon tijdens kantooruren

Contact is prima en doen wat er gezegd wordt.

Net bedrijf altijd netjes op tijd