Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Deca Designs

Fijne en vernieuwende vorm van afvalverwerking. Denken goed mee met de mkb/zzp-er

Beschrijf hier uw ervaring

snel van levering en communicatief

momenteel kan ik niks bedenken

Forty Two Damesmode

Ben inderdaad pas paar maanden klant bij u bedrijf ,maar ervaar het als zeer positief
als ik bel word er meten oplossing gezocht en word je erg vriendelijk te word gestaan

Beschrijf hier uw ervaring

vooral vriendelijk en mee denkend

nee heb ik niet

Na het ontvangen van de offerte, had ik nog aanvullende vragen, deze werden snel en duidelijk beantwoord. De container wordt op de afgesproken dag geleegd. MKB-Afval komt de afspraken na.

Beschrijf hier uw ervaring

De container werd vanaf het begin van het contract op tijd geleegd.

Dat de container ook minder vaak dan 1x per 4 weken geleegd kan worden.

KBS

Wij vinden het fijn je kunt het aanpassen wanneer je wilt zijn goed bereikbaar zelf via whatsapp

Beschrijf hier uw ervaring

vriendelijk alles goed uitgelegd fijn beginners korting mag zo blijven (:

Eric's Bouwservice

Ben pas 3 maanden klant. Vorige maand bleek eenzijdig de ophaaldata veranderd. De informatieve mail hierover is nooit aangekomen.Dit probleem is uiteindelijk verholpen maar kontakt hierover verliep... Ben pas 3 maanden klant. Vorige maand bleek eenzijdig de ophaaldata veranderd. De informatieve mail hierover is nooit aangekomen.Dit probleem is uiteindelijk verholpen maar kontakt hierover verliep stug. Tevens heb ik 3x aangegeven dat mijn rolcontainer in de vakantie niet geleegt kan worden op de door jullie gestelde datum. Nog steeds geen tegenbericht hierover gehad. Ik ga deze leging straks dan ook niet betalen. Dus al met al.... hoop ik op verbetering.

Neen

Zie ervaring.

Reactie MKB-Afval.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de communicatie als ''stug'' hebt ervaren en dat u nog geen reactie hebt gehad op uw e-mail. Zojuist hebben wij u een e-mail terug gestuurd. Zou u hiernaar willen kijken?
Alvast bedankt.
Yvon van team MKB-afval.nl

Orange Aussie Dogs

Iedere maand komen ze een container ophalen

Beschrijf hier uw ervaring

I.v.m. vakantie kon ik de container niet aan de kant van de weg zetten. Ik heb gevraagd of ze de container op een paar meter afstand konden weghalen en dat kon!

Goed tot nu toe

Beschrijf hier uw ervaring

Zou het prettig vinden als je weet hoe laat ze precies komen elke maand

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Beschrijf hier uw ervaring

Komen altijd op juiste datum container legen.

Autoservice Zwolle

Super bedrijf! fijn om zaken mee te doen.

Beschrijf hier uw ervaring

1 x container niet geleegd, even 1 belletje en volgende dag alsnog container leeg

Goedkoopste steenbergen

Ik vind mkb een goede service heeft .
Als je telefonisch belt voor vraag wordt je vriendelijk geholpen .
Prijzen zijn betaalbaar .

Beschrijf hier uw ervaring

Heb er goeie ervaring mee wordt goed geholpen en is allemaal snel geregeld

Ja heb 1 puntje bij mij komen ze maandag glas legen en dan is me zaak dicht en door dat ik dan eigenlijk me container zaterdags buiten de poort moet zetten vergeet ik dat vaak door de drukte dus had... Ja heb 1 puntje bij mij komen ze maandag glas legen en dan is me zaak dicht en door dat ik dan eigenlijk me container zaterdags buiten de poort moet zetten vergeet ik dat vaak door de drukte dus had fijn geweest als die geleegd werd in openingstijden zaak