Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Akkerbouwbedrijf Evenhuis

Nu drie legingen gehad. Eerste keer vergeten door planning fout. Tweede keer goed. Derde keer vergeten door chauffeur, dus kan wel beter.

Problemen worden opgelost

Planning lijkt heel goed maar de praktijk kan wel beter. Nota’s zijn keurig op tijd?

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wij vinden het ontzettend vervelend dat het ledigen van uw rolcontainer niet geheel naar behoren verloopt. Dit is niet de dienstverlening die u van ons mag verwachten.
Wij willen u hartelijk danken voor het maken van de meldingen en hebben de planning erop aangesproken. Wij vertrouwen erop dat uw rolcontainer, in de toekomst, volgens het ledigingschema geledigd zal worden.

Vereiken zonwering

Super!!!!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Na wel 10 jaar klant te zijn geweest bij v Happen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe afvalverwerker, tot mijn schrik trof ik 3 aanbieders aan voor de helft van wat ik als trouwe klant bij v... Na wel 10 jaar klant te zijn geweest bij v Happen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe afvalverwerker, tot mijn schrik trof ik 3 aanbieders aan voor de helft van wat ik als trouwe klant bij v Happen altijd betaald heb. Nog verbaasder was ik toen v Happen i.o.v. MKB de container weer kwam legen, nu verdienen er dus 2 bedrijven aan voor de helft van het geld. Dit ruikt zo naar oplichting aan de kant van v Happen, niets dan lof dus voor MKB en waardeloos van v happen containers.

ga zo door

Dagkholding en managment

Kommer en kwel

Beschrijf hier uw ervaring

Bak wordt maar niet geleegd al vier keer niet als de chauffeur te lui is om hem te pakken , en dan wel een foto uit zijn vrachtwagen maken dat ie hem niet ziet, terwijl ze hem de eerste drie keer... Bak wordt maar niet geleegd al vier keer niet als de chauffeur te lui is om hem te pakken , en dan wel een foto uit zijn vrachtwagen maken dat ie hem niet ziet, terwijl ze hem de eerste drie keer wel hebben gevonden

Gewoon de bakken ophalen

Hartelijk bedankt voor de review.
Wij vinden het vervelend dat de container niet volgens afspraak is geledigd.
Per e-mail zijn wij tot een oplossing gekomen met u, wij zijn blij...
Hartelijk bedankt voor de review.
Wij vinden het vervelend dat de container niet volgens afspraak is geledigd.
Per e-mail zijn wij tot een oplossing gekomen met u, wij zijn blij dat u als klant bij ons blijft.
Wij kijken uit naar een fijne toekomstige samenwerking.

Otaru Bussum B.V.

Fantastich

goed

sv Houtwijk

Na mindere ervaringen met afvalverwerkers nu met MKB-afval.nl een bedrijf gevonden die zijn afspraken nakomt en "in één keer goed" tegen een billijke prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

heldere duidelijke afspraken worden nagekomen

Meubello

Bagger

Beschrijf hier uw ervaring

Waardeloze klantenservice, duur komen nooit hun afspraken na.

Bedrijf verkopen

Beste,
Hartelijk bedankt voor de review. Wat jammer dat u vindt dat wij ons bedrijf moeten verkopen.
Beste,
Uw negatieve beoordeling komt voort uit service stops vanwege openstaande betalingen. Wij hebben u eerder gemeld; als de facturen binnen de betalingstermijn worden betaald, kan de dienstverlening gewoon doorlopen. Op het moment dat de betalingen niet worden voldaan, zijn wij genoodzaakt de service tijdelijk stop te zetten.
Wij zien de betalingen alsnog graag tegemoet.

Remon , total strength

Net 2/3 maanden lid maar halen de bak altijd netjes op

Beschrijf hier uw ervaring

Nooit gemaild of gesproken maar hun systeem klopt dus het is niet nodig.
Ik spreek de werknemers wel eens en die zijn vrolijk en vriendelijk wanneer ze de bak ophalen.

Eerste keer vergaten jullie de bak, geen idee waarom.

Haircontrast Nederland

Frustratie op frustratie

Beschrijf hier uw ervaring

Vreselijk! Komen keer op keer hun afspraken niet na! Beloven terug te bellen maar dat is blijkbaar ook erg lastig. Container wordt vaak niet geleegd. Automatische incasso gaat wel goed!

pfff, ben blij dat ik er af ben!

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad.
Vandaag hebben wij u gesproken, de container zal maandag worden afgehaald.
Met...
Hartelijk bedankt voor uw review.
Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad.
Vandaag hebben wij u gesproken, de container zal maandag worden afgehaald.

Victor Vergoessen

Prima! Maar de medewerkers namen een leeg bierkrat mee tijdens het legen van de container

Beschrijf hier uw ervaring

Niet stelen van klanten tijdens het legen van de bak

Hartelijk bedankt voor de review.
Wat vervelend dat dit is gebeurd. Wij hebben er een onderzoek naar opgestart, hartelijk bedankt voor de melding.
Team...

Airco Service Helmond

Top iedere keer netjes optijd opgehaald

Gewoon goed

Helemaal geen het is top zoals het is