Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Frank van Gameren

Containers worden (te) vaak niet geleegd, of er blijft afval in achter. Ze moeten erg vroeg (voor 7 uur 's ochtends) op straat staan, dus dat is best wel vroeg. Een reactie laat soms erg lang op... Containers worden (te) vaak niet geleegd, of er blijft afval in achter. Ze moeten erg vroeg (voor 7 uur 's ochtends) op straat staan, dus dat is best wel vroeg. Een reactie laat soms erg lang op zich wachten. Een abonnement op de papiercontainer bleek te zijn opgezegd zonder dat ik daarvan op de hoogte ben gesteld. Extra lediging (wat dus vaak nodig is) wordt tot nu toe altijd kostenloos gedaan, maar ik moet wel altijd vragen of er geen kosten aan verbonden zijn, dat wordt nooit zelf verteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Erg veel moeite moeten doen de laatste tijd om de kliko's geleegd te krijgen

Betrouwbaarheid moet veel beter, ik moet er op kunnen vertrouwen dat de kliko geleegd wordt op de afgesproken dag.

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Beste,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Op dit moment kampt uw leverancier helaas met wat interne problemen. Dit vinden wij ontzettend vervelend voor u en wij doen onze uiterste best deze problemen zo snel mogelijk opgelost te hebben. Wij vinden het fijn dat u een melding maakt als een lediging niet is gelukt, op deze manier kunnen wij zo spoedig mogelijk een oplossing bedenken.
Team MKB-afval.nl

MachinefabriekBarCa

Top

is netjes geregeld

ga zo door

C.T Valk

Goed , betrouwbaar bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

prima geregeld met ophalen van het bedrijfsafval en facturatie.

theo heitink

Prima geregeld goed tevreden

niks aantemerken

weet ik niet

Snuffelhal Wolvega

BnB De Oldambtster

Goed, duidelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Goed, werkt netjes volgens afspraak

Afval werd niet op gehaald op Hemelvaartsdag, andere dag inplannen voor die dag?

PartTracker BV

Perfect!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Aardige mensen die het afval komen afhalen, administratie goed geregeld

Buurtwinkl Nour

H h recycling

Duidelijk antwoord als je ze wat vraagt de bezorger wie de container heeft gebracht ook heel vriendelijk en behulpzaam

Niets

Vleugels

Heel prettige en vlotte communicatie. De straat ligt open vanwege werkzaamheden en de containers worden zonder problemen op een ander punt geleegd. Wij zijn zeer tevreden. Ook duidelijk en... Heel prettige en vlotte communicatie. De straat ligt open vanwege werkzaamheden en de containers worden zonder problemen op een ander punt geleegd. Wij zijn zeer tevreden. Ook duidelijk en transparant in prijzen en een heel prettige website waar je zelf de facturen en abonnementen in kunt zien/wijzigen, een extra leging aan kunt vragen en een afvalkalander kunt downloaden.

Goede communicatie
Heldere prijzen