Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

speedbengel

Netjes op tijd geleegd goede prijs

snel

Oist exclusief bv

Tot nu toe (3 maanden klant) loopt alles nog perfect en makkelijk

goed en snel

Eerst konden we plastic / folie schijden door dit in een grote zak bij het papier te doen.
Dit mag bij jullie niet , en dat dus wordt plastic / folie niet gescheiden en bij het rest afval gedaan. Dat vindt ik wel een gemiste kans, aangezien dit bij onze vorige leverancier wel kon.En omdat de paiercontainer nu niet goed benut wordt, overweeg ik deze op te zeggen.

Hartelijk bedankt voor de review.
Voor PMD afval hebben wij bijbehorende containers en routes met bijbehorend maandabonnement. Het is inderdaad bij ons helaas niet mogelijk het plastic gratis af te laten voeren bij een papierabonnement. De kosten hiervoor zijn daar ook niet op ingericht.
Mocht u er meer informatie over willen kunt u ons binnen onze kantoortijden bellen op 088-47-21599 of een e-mail sturen naar info@mkb-afval.nl

Eko bwi

Stroef begin al drie keer wijzigingen in ophaal data is lastig

Prijs

Afgesproken ophaal data niet steeds wijzigen

Hartelijk bedankt voor de review.
Uw ledigingsdag voor het restafval is 1 x gewijzigd in verband met een route optimalisatie.
Deze wijziging ontvingen wij een dag na uw...
Hartelijk bedankt voor de review.
Deze wijziging ontvingen wij een dag na uw ledigingsdag. Wij begrijpen dat dit vervelend is en hebben de container alsnog spoedig laten ledigen en u een nieuwe afvalkalender toegestuurd.
De eerste lediging voor het papier/karton is niet gelukt omdat de container niet buiten stond op het tijdstip dat de chauffeur langs kwam. U gaf aan dat u de container inderdaad later buiten had staan dan onze venstertijden en deze lediging is ook alsnog spoedig uitgevoerd.
Mocht u nog vragen hebben horen wij het uiteraard graag.

Bosch Beregening

Ik ben op een nette en vriendelijke manier geholpen. Wij zijn nu 3 maanden klant. Wij zijn zeer tevreden. Alles verloopt volgens plan.

correct.

Geen verbeterpunten. Wij zijn zeer tevreden.

Stal Heeserveld

De MKB afvalcontainer bevalt ons super alleen hebben we nog geen 50 euro ontvangen voor het aanmelden van een nieuwe klant
mvg Ageeth Luning

niet

Beste,
Hartelijk bedankt voor de review, wat een fijne score!
Beste,
Hartelijk bedankt voor de review, wat een fijne score!
Op elke eerste van de maand ontvangt u een factuur van ons. Op 1 april heeft u de creditfactuur van ons ontvangen en is de korting aan u toegekend. Hartelijk bedankt voor het aanbrengen van de nieuwe klant!

RBbouwchemie BV

Wij zijn nu inmiddels 3 maanden voorzien van een rolcontainer van MKB-afval en zijn zeer tevreden over de afhandeling direct vanaf het begin al. We hebben één keer een leging naar een andere dag... Wij zijn nu inmiddels 3 maanden voorzien van een rolcontainer van MKB-afval en zijn zeer tevreden over de afhandeling direct vanaf het begin al. We hebben één keer een leging naar een andere dag moeten doorschuiven omdat er een containerwagen kapot was. Dit probleem is direct aan ons gemeld via de mail en er is ook direct naar een andere losdag gezocht.
Wij zijn zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden!

NVT

Kinderopvang

Snel, goedkoop en komen afspraken na. Geen gedoe! Top

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en duidelijk reactie.

Afval na 9:00 laten ophalen i.p.v. 7:00.
Een ondernemer moet dat vroeg uit bed om container buiten te zetten.
Wellicht extra service m.b.t. Schoonhouden van containers. En Containers...
Afval na 9:00 laten ophalen i.p.v. 7:00.
Een ondernemer moet dat vroeg uit bed om container buiten te zetten.
Wellicht extra service m.b.t. Schoonhouden van containers. En Containers bieden die op slot kunnen.
Verder ben ik super tevreden!

BdeBoer

@flow consultancy

Communicatie verliep goed duidelijke afspraken en daar houden ze zich aan. Prijzen zijn goed. Ik ben heel tevreden

Goed bereikbaar en vriendelijk

Minimarkt zeist