Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Mooie korte lijntjes en gelijk antwoord op je vragen.

Goeie telefonische communicatie!

X

Xtrendzz

Erg fijn. Bij vragen snelle reactie. Makkelijk te bereiken door verschillende contactmogelijkheden. Containers worden altijd op tijd opgehaald. En dit alles voor een goede prijs. Mijn ervaring met... Erg fijn. Bij vragen snelle reactie. Makkelijk te bereiken door verschillende contactmogelijkheden. Containers worden altijd op tijd opgehaald. En dit alles voor een goede prijs. Mijn ervaring met mkb afval is al met al goed.

Zeer goed

NOBUTEC BV

Alles makkelijk online regelen. Correcte uitvoering van de ledigingen.

snelle reactie op mails

nvt

De klantenservice is goed bereikbaar, staat je vriendelijk te woord en is servicegericht. Dat neemt echter helaas niet weg dat het zeer vervelend is als je afval niet op de afgesproken dag opgehaald... De klantenservice is goed bereikbaar, staat je vriendelijk te woord en is servicegericht. Dat neemt echter helaas niet weg dat het zeer vervelend is als je afval niet op de afgesproken dag opgehaald wordt en je daar te vaak achteraan moet. Dat het "niet ophalen" door derden veroorzaakt wordt, daar heb ik geen boodschap aan, wij betalen aan MKB / doen zaken met MKB.

Beschrijf hier uw ervaring

Als men zegt dat je teruggebeld wordt, dan wordt je ook teruggebeld, dat is positief.

Zorgen dat het afval daadwerkelijk op de afgesproken dagen opgehaald wordt en niet uitgevoerde lediging alsnog uitvoeren maar wél crediteren vanwege de rompslomp die dat bij de klant veroorzaakt.

Vakantie appartementen Blijf nog even

De service is goed tot nu toe.

Beschrijf hier uw ervaring

Er is geen contact met de heren die de container legen. Verder gaat alles prima

Volgens ons wordt de container niet door dezelfde mensen geleegd. We moeten de container aan de weg zetten, dit doen we het is wel eens gebeurd dat de container midden op de doorgaande weg... Volgens ons wordt de container niet door dezelfde mensen geleegd. We moeten de container aan de weg zetten, dit doen we het is wel eens gebeurd dat de container midden op de doorgaande weg teruggezet is, dit is niet de bedoeling.

FlevaProducts

Super service! Eenvoudig makkelijk en snel geregeld. Het lege van de container gebeurt netjes op de afgesproken dag.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede en duidelijke communicatie! Ga zo door.

Bloemisterij Zuster Clivia

Beschrijf hier uw ervaring

Mail ontvangen omdat ik mijn bak vergeten was buiten te zetten,of dat klopte.Keurig

Wat goed is moet je niet veranderen

We hebben nog niets aan te merken gehad op de service van mkb afval. Alles gaat zoals afgesproken.

Beschrijf hier uw ervaring

Alles gaat zoals afgesproken.

Matig

Beschrijf hier uw ervaring

De eerste lediging goed tweede zeer slecht en derde weer goed

Zorg dat je afspraken na komt toch zeker als het al 2 keer mis is gegaan met een lediging (niet gekomen)

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste,
Bedankt voor uw review.
Soms is het in het begin voor onze chauffeur zoeken waar de container precies staat.
Voor de ledigingen die niet zijn gelukt hebben wij inhaalledigingen...
Beste,
Bedankt voor uw review.
Voor de ledigingen die niet zijn gelukt hebben wij inhaalledigingen (kosteloos) voor u uitgevoerd.
Tevens hebben wij een credit op uw factuur aangemaakt voor compensatie.
Sinds het voor onze chauffeur duidelijk is waar de container wordt aangeboden gaan de ledigingen goed. Wij hopen uiteraard dat dit zo blijft.
Team MKB-afval.nl

Via internet een bak besteld, wij wilde een kleine die iedere week geleegd word. Keurig een nieuwe bak gekregen en deze word iedere week Keurig geleegd. De klantenservice reageerd snel op emails.

Snel en accuraat

Geen idee