Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Klein maar fijn

Heel fijne ervaring met MKB-Afval.nl gehad en tot nu heb ik geen op of aanmerkingen. Ik heb via de chat functie op de website contact gehad en online alles geregeld, heel soepel verlopen en er werd... Heel fijne ervaring met MKB-Afval.nl gehad en tot nu heb ik geen op of aanmerkingen. Ik heb via de chat functie op de website contact gehad en online alles geregeld, heel soepel verlopen en er werd de volgende dag al een afspraak gemaakt. Ik ben nu al 3 maandjes klant en tot nu geweldige service, top.

Beschrijf hier uw ervaring

Alles is snel geregeld en dat is heel fijn. Contact was vlot en duidelijk, ik wist meteen waar ik aan toe was.

Onze eerste kennismaking met MKB is uitermate positief.

Beschrijf hier uw ervaring

De containers worden op de dag van lediging vroegtijdig geledigd en netjes op de plaats teruggezet.

Ga zo door!

Hondenpension Gastelsveer

Vlot geleverde container kunt alles zelf online regelen is voor ons erg handig ons afval verschilt nogal per seizoen we kunnen zelf de frequentie aanpassen of een extra lediging aanvragen.

Beschrijf hier uw ervaring

Gemakkelijk te regelen, alles online en scherpe tarieven.

Pomptotaal BV

De chauffeurs beladers doen hun best, verder alles online geregeld, na contract is er geen vorm van communicatie geweest inzake welke dag de container aan de weg dient te staan.

Beschrijf hier uw ervaring

Er is geen vaste ophaaldag gecommuniceerd, de twee ledigingen die plaat gevonden hebben waren buiten onze reguliere openingstijden, Chauffeur heeft aangegeven op welke dag hij komt.

Communicatie

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste MKB-er,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste MKB-er,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij hebben uw aanvraag bekeken en zien dat u op 21 juni van ons een bevestiging (per e-mail) hebt ontvangen met daarin uw vaste ledigingsdag en ook de 1ste dag waarop wij langs zouden komen. Wist u dat u uw persoonlijke afvalkalender ook kan vinden en downloaden op uw eigen MKB-afval beheer omgeving?
Indien wij u ergens mee kunnen assisteren horen wij dat uiteraard heel graag.
MKB-afval.nl

Goed! Wordt netjes opgehaald op de afgesproken dag.

Beschrijf hier uw ervaring

Zetten de container op de rem na leegmaken. Zo rolt hij niet weg.

Nvt

Sinds 3 maanden hebben we een abonnement bij MKB en we zijn heel tevreden.

Fr prins holding

Top bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Correcte breng en ophaalservice. Het leegmaken van de containers gaat met een servicegraad beter dan goed

Niets

Goede service...alleen als je contract door wat voor reden voortijdig wil stoppen moet je de volledige kosten betalen zonder dat daar een service tegen over staat .Enige korting zou op zijn plaats... Goede service...alleen als je contract door wat voor reden voortijdig wil stoppen moet je de volledige kosten betalen zonder dat daar een service tegen over staat .Enige korting zou op zijn plaats zijn daar de tegenprestatie volledig weg valt

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste MKB-er,
Bedank voor uw beoordeling.
Beste MKB-er,
Bedank voor uw beoordeling.
Onze overeenkomsten zijn standaard maandelijks op te zeggen mits u geen overeenkomst voor 1 of 2 jaar bent aangegaan. Indien u het contract eerder wilt ontbinden worden hier kosten voor berekend. Dit staat ook aangegeven in onze Algemene Voorwaarden.
Indien u nog vragen / opmerkingen heeft horen wij dat uiteraard graag.
Fijne dag verder.
MKB-afval.nl

Anne-Marie van Veldhuizen

Prima en duidelijk.

Prima bedrijf!

Een goed bedrijf g

geen cometaar

ik ben heel goed tespreeken zo als het nu doen