Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Reptileshop Repticura

Denken met je mee zodat er een oplossing komt naar ieders tevredenheid

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd en makkelijk te bereiken, goeie service

Tot nu toe geen

St. 't Lokaal

MKB afval doet wat het zegt. Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima service. Alles keurig volgens afspraak.

Nog geen. Ga zo door!

TEGcom bv

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Container wordt altijd netjes geleegd en is dit niet het geval wordt er meteen een nette oplossing gestuurd

reden duidelijker aangeven al het legen niet gelukt is

Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers

Wij zijn zeer tevreden over MKB Afval:
Mail communicatie gaat altijd erg vlot en duidelijk, afhalen van afval netjes op tijd en factureren en betalen van rekeningen
makkelijk...
Wij zijn zeer tevreden over MKB Afval:
makkelijk systeem.
Wij kunnen ze zeker aanraden!

Zie opmerkingen hierboven

Nee, geen enkele. Prima in orde!

Goede service voor een goede prijs!

Beschrijf hier uw ervaring

Extra legingen is geen probleem en alles wordt netjes geleegd en op tijd.

Droomeind vakantiehuizen en paardenhotel

Komt netjes afspraken na correct en betaalbaar

Beschrijf hier uw ervaring

Correct en komt afspraken na

Een appje dag van te voren zodat we niet vergeten bij straat te zetten

Eetcafe De Oranjerie

Prima tot nu toe

ft

Teleurstellend !! Wij zitten al meer dan 20 jaar in dit pand en altijd werd het vuilnis bij het pand opgehaald. MKB afval is niet van plan om met de vuilniswagen naar ons toe te komen, waardoor wij... Teleurstellend !! Wij zitten al meer dan 20 jaar in dit pand en altijd werd het vuilnis bij het pand opgehaald. MKB afval is niet van plan om met de vuilniswagen naar ons toe te komen, waardoor wij iedere keer de kliko naar het eind van de straat moeten brengen en weer ophalen. Dagelijks komen er vrachtwagens en vuilniswagens bij ons door de straat. maar bij MKB is de klant zeker geen koning en weigeren zij de straat in te rijden.

Zeker niet !

Na bovenstaande beschrijving is het verbeterpunt lijkt mij heel duidelijk. Als de vuilniswagen vanuit een andere straat naar ons toe komt rijden kan hij zo de straat in, maar dit lijkt teveel moeite... Na bovenstaande beschrijving is het verbeterpunt lijkt mij heel duidelijk. Als de vuilniswagen vanuit een andere straat naar ons toe komt rijden kan hij zo de straat in, maar dit lijkt teveel moeite te zijn.

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste heer,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste heer,
Bedankt voor uw beoordeling.
Helaas is het voor onze inzamelaar niet mogelijk om bij u voor het adres voor te rijden. Dit omdat de chauffeur de krappe straat niet altijd door kan rijden met zijn vrachtwagen. Dit zou inhouden dat wij een lediging regelmatig niet kunnen uitvoeren, dit is uiteraard niet wenselijk. Daarom is er bij de eerste lediging met u besproken dat wij de container aan het begin van de straat ledigen voor u. Hier bent u akkoord mee gegaan. Alsnog onze excuses voor het ervaren ongemak. Met vriendelijke groet, MKB-afval.nl

Caffè Coronel

Tot zover gaat alles op rolletjes. Containers worden op de afgesproken dagen geleegd en netjes achtergelaten. De levering van de containers ging ook soepel.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb er nog geen gebruik van gemaakt maar het is fijn dat een extra dag kan worden aangevraagd mocht je een keer meer afval hebben dan normaal.

Ik vind afhalen op maandag niet fijn. Dat betekent nl. dat ik de container al op vrijdagavond neer moet zetten en deze het hele weekend aan de weg staat.

Elcfx

Duidelijke website, alles was super snel geregeld!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede comunicatie, goede prijs en service gericht. Zeker een aanrader.

Nee, alles is helemaal prima.