Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

We zijn heel tevreden over dit bedrijf.
Elke week rond 07.00 uur wordt de container geleegd.
Super

Altijd zelfde tijd
Netjes gewerkt

Nee ga zo door

Brevo Group Centraal B.V.

Goede ervaring, geen klachten

Beschrijf hier uw ervaring

Goede communicatie en vriendelijk personeel.

Ik kan zo geen verbeterpunten benoemen.

Wij hebben een goede ervaring met MKB Afval, een snelle respons, altijd keurig alles opgehaald en mooie bakken

snelle respons

nee

Leon Tholenaar

Ik ben nog maar een paar maanden lid van uw organisatie en ik ben tevreden
Ik ben nog maar een paar maanden lid van uw organisatie en ik ben tevreden
De eerste keer van het legen van de container ging verkeerd want toen kwamen ze niet op de tijd van dat ze moesten komen
Na telefonisch overleg kwamen ze week later en mochten we ook afval ernaast zetten
Dus goed opgelost.
Met vriendelijke groeten Leon Tholenaar

Alles goed verlopen. Container op tijd afgeleverd en op tijd opgehaald iedere keer.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en goed contact met de klantenservice

n.v.t.

De container wordt netjes geleegd behalve niet op de dag dat de nieuwe kalender aangeeft. Hier is wel eens een communicatieprobleempje.

Beschrijf hier uw ervaring

De vrachtwagen komt keurig op het pad en leegt de container

Afvaldata ophalen beter communiceren. Gelukkig redden ze zichzelf maar het is wel fijn om te weten welke dag ze komen.

Axioma

Tot nu toe zeer positief. Bij de eerst ophaaldag waren we vergeten de container voor 7:00 uur aan de weg te zetten.
Ondanks dat ze al langs waren geweest werd de container later die ochtend...
Ondanks dat ze al langs waren geweest werd de container later die ochtend toch nog geleegd.

Beschrijf hier uw ervaring

Tot nu toe loopt alles soepel. Alles online geregeld dus er is weinig persoonlijk contact geweest. Is ook niet nodig.

kunstkot

We hebben online ons abonnement geregeld bij MKB-Afval.nl en dat ging vlot. Direct reactie via mail. Nog even telefonisch contact gehad omdat we het abonnement wilden wijzigen en dat ging vloeiend.... We hebben online ons abonnement geregeld bij MKB-Afval.nl en dat ging vlot. Direct reactie via mail. Nog even telefonisch contact gehad omdat we het abonnement wilden wijzigen en dat ging vloeiend. Daarna ook zeer snel de container geleverd bij ons voor de deur.

Beschrijf hier uw ervaring

Reactiesnelheid mail en ook telefonisch is zeer snel. Complimenten!
De ophaaldienst van MKB-Afval is ook geweldig. Die komen altijd op de afgesproken dag. Perfect geregeld.

Op het moment niet. Gewoon zo blijven doorgaan!

Bathweb | WillieJan

Alles zoals beloofd op de website

Alles volgens afspraak

Géén

Goed bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Positive punten: ruime betalingstermijn van een maand en geen spam.