Rodney van der Ven

Goede service, netjes op tijd afgeleverd. Ook de problemen die er waren werden goed opgepakt.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de reactie! Uiteraard vervelend dat er nog wat problemen waren rondom de levering, maar fijn dat alles naar uw tevredenheid is opgelost. Heel veel plezierige en veilige kilometers... Bedankt voor de reactie! Uiteraard vervelend dat er nog wat problemen waren rondom de levering, maar fijn dat alles naar uw tevredenheid is opgelost. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto, meneer van der Ven!

Layla van Educom

1 contactpersoon wat ik zeer prettig vind. Goede contact met Johan. Neemt altijd op en neemt je "probleem" altijd serieus en is meelevend.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor deze leuke beoordeling!

bart buijnsters

Was ok. Niet bijzonder. Als je auto op haalt bij dealer heb je meer het idee dat je een nieuwe auto krijgt. Auto thuis afleveren had dat minder.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor de terugkoppeling, meneer Buijnsters! Uw opmerking is duidelijk. Wij zullen deze meenemen ter verbetering van onze service.
Veel plezierige kilometers gewenst in uw nieuwe...
Veel plezierige kilometers gewenst in uw nieuwe auto!
Jorrit van MKB Lease

De procedure kan wat duidelijker. Zeker gezien het feit dat er eerst gesteld wordt dat de auto pas eind september afgeleverd zal worden en dan toch al in eens in juli klaar staat.
De...
De bestelprocedure met de configuratorapp had wat opstart problemen dat is jammer.
De mensen zijn aardig en vriendelijk

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw uitgebreide toelichting! Wij blij met uw feedback over de procedure. Deze nemen we uiteraard mee ter verbetering.

Wim

De auto werd afgeleverd bij de Opel dealer Henri & Herman in Amersfoort, vriendelijke ontvangst en goede uitleg , ik mocht de nieuwe Opel Astra zelf onthullen hij was netjes ingepakt.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Beste Wim, bedankt voor de leuke toelichting over de aflevering van uw nieuwe auto! Dat maakt het toch extra bijzonder, als u 'm zelf mag onthullen :-) Geniet van de nieuwe auto en veel veilige... Beste Wim, bedankt voor de leuke toelichting over de aflevering van uw nieuwe auto! Dat maakt het toch extra bijzonder, als u 'm zelf mag onthullen :-) Geniet van de nieuwe auto en veel veilige kilometers gewenst!
Groet,

P Bos

Prima geregeld, vriendelijke uitleg.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de beoordeling meneer Bos!

Auto is afgeleverd door garagebedrijf. De persoon nam niet echt de moeite/tijd om de auto even netjes af te leveren. Handtekening zetten en weer weg (wellicht was dit ook zijn opdracht, wel een... Auto is afgeleverd door garagebedrijf. De persoon nam niet echt de moeite/tijd om de auto even netjes af te leveren. Handtekening zetten en weer weg (wellicht was dit ook zijn opdracht, wel een vriendelijke man) Jammer want je eerste leaseauto ontvangen is toch een bijzonder moment. In de auto lagen ook nog spaanse instructieboekjes en papieren waar ik niets aan heb. Communicatie met MKB Lease prima na ontvangen laadpas i.p.v. tankpas. Snel en netjes opgelost.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor de uitgebreide review en reactie! Vervelend dat een aantal zaken rondom de aflevering niet vlekkeloos zijn verlopen. Echter fijn dat dit inmiddels ook weer is opgelost. Uiteraard... Dank u wel voor de uitgebreide review en reactie! Vervelend dat een aantal zaken rondom de aflevering niet vlekkeloos zijn verlopen. Echter fijn dat dit inmiddels ook weer is opgelost. Uiteraard nemen wij uw opmerking mee ter verbetering voor de toekomst. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst met uw nieuwe auto!
Jorrit van MKB Lease

Prima, werd door Peugeotdealer thuis gebracht. en andere auto mee terug.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw positieve reactie aangaande de levering van de nieuwe leaseauto! Veel veilige kilometers gewenst met uw auto.

Maikel

Goede hulp bij de zoektocht, snelle communicatie, prettige contactpersoon, duidelijke offerte, kortom prima.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor deze leuke tekst en beoordeling! Heel veel plezier gewenst in uw nieuwe leaseauto.
Jorrit van MKB Lease

Na levering van het garage bedrijf snelle afwikkeling en toezending van de benodigde
documenten als tankpas, groene kaart etc.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de review en de reactie! Mooi dat alles goed is verlopen rondom de levering van uw nieuwe leaseauto. Veel plezierige kilometers gewenst!
Groet,