Auto is ingeleverd na ongeval en is economisch total loss verklaard. Direct na ongeval stond een huurauto klaar, zodat ik meteen de weg op kon

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Vervelend dat u te maken heeft gehad met een ongeval. Fijn dat alles echter naar tevredenheid is afgewikkeld.
Jorrit van MKB Lease

Correcte en snelle afhandeling van zaken

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de beoordeling! Prettig te lezen dat de afhandeling snel en correct was. Veel plezier gewenst in uw nieuwe leaseauto!
Jorrit van MKB Lease

Mijn bedrijf heeft een belachelijk hoge rekening gekregen voor zgn. schades, terwijl de auto na 5 jaar rijden in prima staat was. Vraag me af of dit ook was gebeurd als ik bij MKB was gebleven met... Mijn bedrijf heeft een belachelijk hoge rekening gekregen voor zgn. schades, terwijl de auto na 5 jaar rijden in prima staat was. Vraag me af of dit ook was gebeurd als ik bij MKB was gebleven met mijn nieuwe leaseauto

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor de feedback! Graag komen wij met u in contact om de inlevering van de leaseauto te bespreken. Gezien uw anonieme reactie kunnen wij helaas geen contact met u opnemen. U kunt ons... Hartelijk dank voor de feedback! Graag komen wij met u in contact om de inlevering van de leaseauto te bespreken. Gezien uw anonieme reactie kunnen wij helaas geen contact met u opnemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 033-4224888 of per mail info@mkblease.nl.

Corné Suikerbuik

Goede service, was een overname van een private lease auto.

Dank u wel!

shirley coenen

Prettige ervaring, goede communicatie.
vriendelijke behandelswijze

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw review Shirley Coenen!

Jos de Ruyter

Korte lijnen, heldere afspraken en goeie prijs.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Beste Jos de Ruyter, bedankt voor de positieve woorden! Maak er vele mooie en veilige kilometers van in uw nieuwe leaseauto.
Groet,

René Verkaik

Controle was keurig geregeld, en een vriendelijke medewerker die dit heeft gedaan.
Bij inleveren alles naar tevredenheid afgehandeld.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt René Verkaik, dat u uw ervaring over het inleveren van de leaseauto deelt. Leuk om te lezen dat dit vlekkeloos verliep.
Graag tot ziens!

H de Jong

Goede snelle levering

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Mooi dat de levering naar tevredenheid is gegaan! Geniet van uw nieuwe auto, veel veilige kilometers gewenst.

B.Boukhizzou

Bedankt! :-)

Alje Koiter, int. accountmanager voor SALED Nederland BV

Uitstekende en zeer vriendelijke service

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Prettig om te lezen, dank u wel!