Nadat mijn vorige Kuga niet voldeed aan de eisen die waren gesteld bij de aankoop.
Heeft de medewerker van MKB er meende voor gezorgd dat de Kuga werd omgeruild voor het model wat aan de aankoop eisen voldoet.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw leuke beoordeling! :-) FIjn dat u inmiddels in de Ford Kuga rijdt die aan uw eisen voldoet. Veel plezierige ritten gewenst in uw nieuwe auto!
Jorrit van...
Jorrit van MKB Lease

Via de mail en telefonisch prima geholpen,

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Fijn! Bedankt voor uw review :-)

Wordt snel en adequaat op probleem gereageerd en meegedacht in oplossingen

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de prettige woorden over de afhandeling van de autopech waar u mee te maken had. Wij wensen u veel veilige kilometers toe!
Jorrit van MKB Lease

Belachelijk slecht er staat door slecht schade herstel moet ik als nog 135 euro eigen risico betalen, het slaat echt helemaal nergens op ik ga dan ook overwegen geen enkele auto meer via mkb lease... Belachelijk slecht er staat door slecht schade herstel moet ik als nog 135 euro eigen risico betalen, het slaat echt helemaal nergens op ik ga dan ook overwegen geen enkele auto meer via mkb lease aan te schaffen. dat geld ook voor een extra trekhaak die er op nog zat waardoor zij extra geld vragen. ze kunnen beter eerst iemand helpen die voor het eerst een auto terug brengt na eiden lease contract.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor het schrijven van de beoordeling. We betreuren uw ontevredenheid. We hebben inmiddels uitgebreid contact met u gehad over het schadeherstel en over het verwijderen van de trekhaak.... Dank u wel voor het schrijven van de beoordeling. We betreuren uw ontevredenheid. We hebben inmiddels uitgebreid contact met u gehad over het schadeherstel en over het verwijderen van de trekhaak. Dit is aan u toegelicht inclusief duidelijke foto's. We vertrouwen erop dat het hiermee is opgehelderd. Zijn er toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust weer contact met ons op via info@mkblease.nl of telefonisch via 033-4224888.
Hartelijke groet,
Jorrit van MKB Lease

Goed, direct, persoonlijk en efficiënt.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor de review over de afhandeling van de schade aan uw auto!

Zelf achteraan moeten bellen naar datum levering auto. Vervolgens diverse mails ontvangen m.b.t. schouwen en inleveren oude auto en levering nieuwe auto. Misschien goedkoopste oplossing voor MKB,... Zelf achteraan moeten bellen naar datum levering auto. Vervolgens diverse mails ontvangen m.b.t. schouwen en inleveren oude auto en levering nieuwe auto. Misschien goedkoopste oplossing voor MKB, maar erg omslachtig voor berijder. Met 3 partijen afspraken moeten maken die ook nog eens op elkaar moesten aansluiten en passen binnen mijn werkagenda. Inleveren en ophalen auto bij een lokale dealer zou een stuk praktischer zijn.

Vroeger was de levering van een nieuwe auto een feestje. Bosje bloemen o.i.d. Wellicht is dat nu helemaal nergens meer, maar ik vond het wel sober. Auto lossen op straat, korte uitleg en handtekening voor ontvangst. Overigens wel keurige mensen die kwamen ophalen en leveren.

Oude auto werd opgehaald door iemand die met openbaar vervoer kwam. Ik wist niet van welk bedrijf. Heb om legitimatie gevraagd. Ik was de eerste die daarom vroeg. Misschien goed om te laten weten door wie de auto wordt opgehaald (persoon en bedrijf). Iedereen kan wel zeggen dat hij mijn auto komt ophalen.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw zeer uitgebreide verhaal en de verbeterpunten. Hier kunnen we echt wat mee voor de toekomst en nemen we uiteraard mee ter verbetering van onze service.
Veel plezier...
Veel plezier gewenst in uw nieuwe leaseauto!
Hartelijke groet,

Hartelijk dank!

Tuan Le

Niks op aan te merken, de service is top.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt Tuan Le, voor uw leuke review. Veel rijplezier gewenst in uw nieuwe leaseauto!

Rob Jansen

Correct , op afgesproken moment van te voren goed gecommuniceerd, nette staat afgeleverd. vriendelijke mensen

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Prettig om te lezen dat de communicatie en de aflevering naar tevredenheid was. Veel plezier en veilige kilometers gewenst in uw nieuwe leaseauto.

Laurens

De ervaring is erg goed. De aflevering was op zich prima. Kort en krachtig. Geen uitleg, maar dat kwam doordat de auto ter plaatse werd afgeleverd door een chauffeur.
De app van MKB-lease is...
De app van MKB-lease is erg overzichtelijk en ook erg handig. Dat is absolute een grote meerwaarde bij MKB-lease.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor de uitgebreide toelichting en uw positieve woorden, ook over onze nieuwe App :-) Veel plezier gewenst in uw nieuwe leaseauto!