AliCan Yurdakul

Heel duidelijk alles!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw beoordeling en de leuke woorden. Veel plezier met uw nieuwe leaseauto!

M. v.d. Kaaij

Duidelijke, tijdige melding vooraf, genoeg tijd om alles te plannen

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor de beoordeling over het inleveren van uw leaseauto!

Jaap Suijk

Duidelijke afspraken en deze ook punctueel nagekomen.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Prettig om te lezen dat je tevreden bent over de gemaakte afspraken en onze service. Hartelijk dank voor je review!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw beoordeling!

E-Design BV

Na een periode van 4 jaar lease, niets dan lof. Uitstekend geholpen, goede adviezen en een enthousiaste benadering.
Lorenzo ga zo door!
Mijn volgende auto wordt weer via MKB Lease...
Lorenzo ga zo door!
Mijn volgende auto wordt weer via MKB Lease besteld. Over een paar maanden is het zover. Wel even mooie aanbieding maken natuurlijk ;)

groeten,

Tjibbe van der Meulen
E-Design BV

Evaluatie

Persoonlijke benadering bevalt goed!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor je superleuke review over onze service, Tjibbe! Uiteraard helpen we je straks graag weer met je nieuwe leaseauto :-)
Nogmaals hartelijk dank en groet,

Niels

MKB biedt geen toegevoegde waarde naar de bereider. Zowel niet tav aflevermoment van de auto als niet bij de plaatsing van laadinfrastructuur.

Beste Niels,
Beste Niels,
We betreuren jouw vervelende ervaring ten aanzien van de aflevering en de plaatsing van de laadinfrastructuur. Excuses voor het diverse ongemak. Graag zouden wij telefonisch contact met je hebben om e.e.a., waar mogelijk, te bespreken en op te lossen. Zou je contact met ons kunnen opnemen via 033-4224888 of info@mkblease.nl? Alvast hartelijk bedankt.

V.d valk

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor de beoordeling! :)

Alles is volgens afspraak verlopen. De getoonde flexibiliteit bij de inname van de vorige wagen is prijzenswaardig! Grote klasse!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dat zijn nog eens leuke woorden, hartelijk dank! Prettig om te vernemen dat u de flexibiliteit zo waardeert. Wij wensen u veel veilige ritten toe in uw nieuwe leaseauto!
Vriendelijke...

Helder en duidelijk

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Fijn dat alles helder en duidelijk was :) Wij wensen u plezierige kilometers in uw nieuwe leaseauto!
Groet,

Rick de Boer

De contactpersoon bij MKBlease ( Iris ) is tot op heden correct en snel met het beantwoorden van vragen. Een prettig persoon om zaken mee te doen. Dat de laatste leaseauto vertraging opliep bij het... De contactpersoon bij MKBlease ( Iris ) is tot op heden correct en snel met het beantwoorden van vragen. Een prettig persoon om zaken mee te doen. Dat de laatste leaseauto vertraging opliep bij het ( af-) leveren was niet te wijten aan MKBlease maar de "schuld" van Renault-Nederland.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Leuke reactie Rick, hartelijk dank voor je beoordeling! En fijn dat je het contact met ons als prettig ervaart. Wat betreft je opmerking over de levering, deze zullen we uiteraard gebruiken om onze... Leuke reactie Rick, hartelijk dank voor je beoordeling! En fijn dat je het contact met ons als prettig ervaart. Wat betreft je opmerking over de levering, deze zullen we uiteraard gebruiken om onze service te verbeteren.
Groet,