Heel duidelijk alles!
Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:
Bedankt voor uw beoordeling en de leuke woorden. Veel plezier met uw nieuwe leaseauto!
Jorrit van MKB Lease
Dank u wel voor de beoordeling over het inleveren van uw leaseauto!
Prettig om te lezen dat je tevreden bent over de gemaakte afspraken en onze service. Hartelijk dank voor je review!
Jorrit van MKB Lease
Bedankt voor uw beoordeling!
Persoonlijke benadering bevalt goed!
Bedankt voor je superleuke review over onze service, Tjibbe! Uiteraard helpen we je straks graag weer met je nieuwe leaseauto :-)
Nogmaals hartelijk dank en groet,
Beste Niels,
We betreuren jouw vervelende ervaring ten aanzien van de aflevering en de plaatsing van de laadinfrastructuur. Excuses voor het diverse ongemak. Graag zouden wij telefonisch contact...
Hartelijk dank voor de beoordeling! :)
Dat zijn nog eens leuke woorden, hartelijk dank! Prettig om te vernemen dat u de flexibiliteit zo waardeert. Wij wensen u veel veilige ritten toe in uw nieuwe leaseauto!
Vriendelijke...
Fijn dat alles helder en duidelijk was :) Wij wensen u plezierige kilometers in uw nieuwe leaseauto!
Groet,
Jorrit van MKB Lease
Leuke reactie Rick, hartelijk dank voor je beoordeling! En fijn dat je het contact met ons als prettig ervaart. Wat betreft je opmerking over de levering, deze zullen we uiteraard gebruiken om onze...