Ruben Ripmeester

Prima & snel

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

G. de Graaf

Zeer fijn contact gehad met Lorenzo, mooie deal kunnen maken en de komende 3 jaar rijd ik prinsheerlijk in mijn nieuwe auto

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Wat een mooie woorden, daar worden we oprecht vrolijk van! Rest ons niets anders dan u heel veel plezier te wensen met uw nieuwe auto.
Groet, Jorrit van MKB Lease

Yvonne Smits

De nieuwe lease auto werd netjes thuis afgeleverd door een zeer vriendelijk persoon. Er werd aandacht besteed aan mijn vragen over de auto en uitleg gegeven waar nodig/mogelijk was. 'Oude'... De nieuwe lease auto werd netjes thuis afgeleverd door een zeer vriendelijk persoon. Er werd aandacht besteed aan mijn vragen over de auto en uitleg gegeven waar nodig/mogelijk was. 'Oude' lease auto werd zonder problemen mee terug genomen.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de uitgebreide toelichting en uw positieve ervaring over de aflevering!
Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe in uw nieuwe leaseauto.
Jorrit van MKB...
Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe in uw nieuwe leaseauto.
Jorrit van MKB Lease

Zelf moeten regelen met de dealer en retour van oude auto ging ook niet soepel.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw feedback rondom de levering van de nieuwe leaseauto en de inlevering van uw oude auto. Wij hebben meermaals, zowel telefonisch als per mail, contact met u proberen te zoeken om uw... Bedankt voor uw feedback rondom de levering van de nieuwe leaseauto en de inlevering van uw oude auto. Wij hebben meermaals, zowel telefonisch als per mail, contact met u proberen te zoeken om uw ervaring te bespreken. Helaas tot op heden zonder succes. Zou u contact met ons willen opnemen om het alsnog te bespreken? Dit kan via 033-4224888 of info@mkblease.nl.
Jorrit van MKB Lease

Afspraak kon, vanwege omstandigheden, nog last-minute geregeld worden (vandaag bellen, morgen keuring en overmorgen ophalen).
Keuring verliep erg vlot en prettig.
Ophalen verliep ook...
Keuring verliep erg vlot en prettig.
Ophalen verliep ook probleemloos.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over het innameproces en dat alles toch nog goed geregeld kon worden.
Jorrit van MKB Lease

Prima levering, staat van de auto is op zich prima maar de linkerachterdeur gaat niet open en er waren nogal wat lakschades die ik verwacht had bijgewerkt te zijn (auto was een tweedehandse). Is... Prima levering, staat van de auto is op zich prima maar de linkerachterdeur gaat niet open en er waren nogal wat lakschades die ik verwacht had bijgewerkt te zijn (auto was een tweedehandse). Is gemeld en ik verwacht wel dat dit prima opgelost wordt.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw feedback. Vervelend wat betreft de lakschades en de linkerachterdeur. Van mijn collega heb ik begrepen dat de afspraak voor de deurreparatie inmiddels... Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw feedback. Vervelend wat betreft de lakschades en de linkerachterdeur. Van mijn collega heb ik begrepen dat de afspraak voor de deurreparatie inmiddels staat. Over de lakschades zullen wij op korte termijn telefonisch contact met u opnemen. Excuses voor het ontstane ongemak en desalniettemin toch veel veilige en plezierige kilometers gewenst in uw leaseauto!

SwABo Cycling Team

De auto is te laat geleverd en was nog veel later geleverd als ik niet onmiddellijk de druk bij zowel de dealer als MKB Lease enorm had opgevoerd. Bij het schoonmaken van de auto is er schade... De auto is te laat geleverd en was nog veel later geleverd als ik niet onmiddellijk de druk bij zowel de dealer als MKB Lease enorm had opgevoerd. Bij het schoonmaken van de auto is er schade gereden met de auto wat geleid heeft tot verdere vertraging. Instructieboekje ontbrak bij de aflevering, daarvoor heb ik moeten vragen. Auto is niet in 2017 op naam gezet, zoals overeengekomen, maar in 2018. Maandelijkse leaseprijs komt daardoor hoger uit, waarmee wij ook niet akkoord zijn. In de communicatie wordt de verantwoordelijkheid als een hete bal doorgegeven van MKB Lease naar de dealer en van de dealer naar PON. Al met al zeer onbevredigend en weinig professioneel. Voor wat het financiële gedeelte betreft wachten wij nog steeds op het corrigeren van het foutieve (te hoge) maandleasebedrag.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie. We betreuren de vertraging van de levertijd door diverse oorzaken. Fijn dat de telefonische toelichting van afgelopen maandag uw onvrede heeft weggenomen... Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie. We betreuren de vertraging van de levertijd door diverse oorzaken. Fijn dat de telefonische toelichting van afgelopen maandag uw onvrede heeft weggenomen en we de gang van zaken hebben kunnen toelichten. Verder hebben we het leasetarief voor u gecorrigeerd. Aan het einde van het gesprek heeft u aangegeven blij te zijn met de oplossing en de correctie. Mocht u in de toekomst toch nog nadere vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.
Daphne van MKB Lease

Steven Jans

Ik heb de auto bij de dealer achter gelaten en was niet bij de inname aanwezig i.v.m. het samenvallen met de voorjaarsvakantie. Geen oordeel.

Geachte heer Jans,
Hartelijk dank dat u toch de moeite heeft genomen om een review te schrijven, voor zover u het kon beoordelen.
Graag tot ziens!
Jorrit van...
Geachte heer Jans,
Graag tot ziens!
Jorrit van MKB Lease

Persoonlijke benadering, vriendelijk, verzorgd.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor de mooie woorden!

Sjaak Vogel

Goede ervaring, soms kan reactie op mailvragen nog wat sneller en duidelijker

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw beoordeling en prettig te lezen dat uw ervaringen met MKB Lease goed zijn. Dank ook voor uw opmerking over de mailvragen. Wij nemen deze mee ter verbetering van onze service, zodat... Bedankt voor uw beoordeling en prettig te lezen dat uw ervaringen met MKB Lease goed zijn. Dank ook voor uw opmerking over de mailvragen. Wij nemen deze mee ter verbetering van onze service, zodat we in de toekomst nog sneller en duidelijker zijn in onze communicatie.