Als ik MKBLease nodig heb, dan zijn zij telefonisch makkelijk te bereiken en krijg ik concreet advies.

Communicatie verloopt vlot, vragen worden snel beantwoord

Lizette

Geen problemen, niet veel contact.

Prima, ik word netjes te woord gestaan en de regel wordt er snel gereageerd op mailtjes.

Sharon

Echter rij ik nu voor het vijfde jaar in mijn auto en dat is gewoon onprettig. Mijn ervaring met MKB-lease is echt super. Jullie zijn ontzettend bereikbaar en dat is gewoon heel fijn.
Echter rij ik nu voor het vijfde jaar in mijn auto en dat is gewoon onprettig.

Verder had ik in het voorjaar de APK en daar mocht nog niet een beurt meegenomen qua kilometers, dit was 6 weken later wel zo. Wel onhandig dat er binnen een korte tijd de auto 2x naar de dealer moest, dus ook 2x een leenauto. Geen idee of de fout bij jullie ligt hoor maar het autobedrijf gaf aan dat er geen toestemming was vanuit MKB.

Jurgen van Riel

Geen problemen, fijne communicatie bij vragen of opmerkingen

Karel Dellebeke

Voor zover van toepassing, prima!

Ik vind het lastig om een oordeel te geven aangezien ik tot op heden nauwelijks contact heb gehad met MKB Lease. Maar dat kun je uiteraard ook als een posititief punt zien.

De focus van MKB Lease ligt te veel op het betalende bedrijf die het leasebedrag betaalt dan op de (wensen van de) berijder die de bijtelling betaalt. Voorbeeld: verlenging leaseovereenkomst van 48... De focus van MKB Lease ligt te veel op het betalende bedrijf die het leasebedrag betaalt dan op de (wensen van de) berijder die de bijtelling betaalt. Voorbeeld: verlenging leaseovereenkomst van 48 maanden naar 60 maanden met korting voor het bedrijf, zonder rekening te houden met de berijder die de bijtelling blijft betalen over de fiscale waarde (& voor ongeveer hetzelfde geld in een nieuwe auto kan rijden). Zelf heb ik geen contact met MKB Lease.

Ik heb mijn leaseauto overgenomen door een collega. Ik heb de app gedownload en via deze app kan ik veel zaken regelen. Dat bevalt mij goed.