Extreem lange wachttijden. Trage afhandeling. Klanttevredenheidsmeting zonder dat het probleem is verholpen. Tegenstrijdige telefoontjes vanuit mkb…..

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk bedankt voor uw feedback! Wat ontzettend vervelend wat betreft uw recente ervaring rondom afhandeling autopech. Graag komen wij met u in contact om e.e.a. te bespreken. Doordat u geheel... Hartelijk bedankt voor uw feedback! Wat ontzettend vervelend wat betreft uw recente ervaring rondom afhandeling autopech. Graag komen wij met u in contact om e.e.a. te bespreken. Doordat u geheel anoniem hebt ingevuld, kunnen we nu geen contact met u maken. U kunt contact met ons opnemen via operations@mkblease.nl of 033-4224883.
Excuses voor het ongemak en we horen graag van u.
Jorrit van MKB Lease

Buitengewoon klantvriendelijk. Aflevering auto (fysiek) op tijd en keurig geregeld (incl. Inwisselen huurauto). Met de bijbehorende tandpas ging helaas veel fout: eerst verkeerde pas uitgeleverd,... Buitengewoon klantvriendelijk. Aflevering auto (fysiek) op tijd en keurig geregeld (incl. Inwisselen huurauto). Met de bijbehorende tandpas ging helaas veel fout: eerst verkeerde pas uitgeleverd, daarna goede pas (incl. Laden) uitgeleverd maar gekoppeld met verkeerde pincode. Uiteindelijk deze pas maar geaccepteerd en nieuwe pincode uit m’n hoofd geleerd…

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor de uitgebreide reactie! Fijn dat u zo enthousiast bent. Dank ook voor de feedback ten aanzien van de laadpas. Inmiddels is hier inderdaad contact over geweest en is het opgelost.... Dank u wel voor de uitgebreide reactie! Fijn dat u zo enthousiast bent. Dank ook voor de feedback ten aanzien van de laadpas. Inmiddels is hier inderdaad contact over geweest en is het opgelost. Uiteraard nemen wij dit ook mee ter verbetering van onze service.
Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto!

Ardie

Dank u wel!

Dit heeft de BMW dealer heel netjes verzorgd.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Bart B.

Zoals als altijd is de aflevering van mijn nieuwe leaseauto prima en probleemloos verlopen.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Top om te lezen! Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Was prima. Duidelijk

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Veel veilige ritten gewenst in uw nieuwe auto.
Groet, Jorrit van MKB Lease

Snelle communicatie, servicegericht en erg vriendelijk!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Top om te lezen, dank u wel!
Groet, Jorrit van MKB Lease

Aflevering was prima en goed voorbereid door verkoper.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Zo horen we het graag, vriendelijk bedankt voor uw reactie!

K. Brok

Algemeen hoefde communicatie. Door vele vertragingen vanuit de fabrikant de auto maande later gekregen. Hierover wisselende communicatie gehad, ene keer werdt vertraging doorgegeven andere keer niet... Algemeen hoefde communicatie. Door vele vertragingen vanuit de fabrikant de auto maande later gekregen. Hierover wisselende communicatie gehad, ene keer werdt vertraging doorgegeven andere keer niet of niet duidelijk.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw feedback meneer Brok. Wij nemen uw terugkoppeling mee ter verbetering van onze service. Excuses voor het ontstane ongemak!

Leonie Kuilman - Target

Contact verliep soepel, heel adequaat werd mijn probleem opgelost. Anwb was binnen 45 min ter plaatse.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel voor deze reactie mevrouw Kuilman, fijn dat uw autopech spoedig verholpen is op locatie.