Erik

Ik heb een zeer prettig en open contact mogen hebben met Rafael. Hij heeft mij met een aantal punten goed verder geholpen en onduidelijkheden
uit de weg geruimd.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Wat fijn om te lezen! Dank u wel voor deze toelichting.
Veel rijplezier gewenst met uw nieuwe auto.
Groet, Jorrit van MKB Lease

Peter

Iris regelt alles top!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw reactie! Deze ga ik uiteraard delen met Iris :-)
Veel plezier gewenst met uw nieuwe leaseauto!

Gerrit van kuilenburg

Keurig en vriendelijk en snel geholpen.
De zelfde dag nog de schade experts,
Aan de lijn voor een afspraak.
Super

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling meneer Van Kuilenburg! Mooi dat de schadeafhandeling naar tevredenheid en snel is verlopen.

Herman

Snel contact.
Klantvriendelijk contact.
Hulpdienst was snel aanwezig, ondankst dat het op Koningsdag was midden in Amsterdam

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Autopech is altijd vervelend, maar wel hartstikke prettig te lezen dat het zo adequaat verholpen is. Bedankt voor uw waardevolle reactie!
Jorrit van MKB Lease

Afleveren nieuwe auto en meenemen vorige auto had volgens mij efficiënter gekund,
waren nu twee aparte akties.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw reactie en opmerking! Wij hebben meermaals, telefonisch en per mail, getracht contact met u te zoeken om uw opmerking te bespreken. Het lukt echter niet om in contact te... Hartelijk dank voor uw reactie en opmerking! Wij hebben meermaals, telefonisch en per mail, getracht contact met u te zoeken om uw opmerking te bespreken. Het lukt echter niet om in contact te komen. Zou u daarom, indien gewenst, contact met ons kunnen opnemen zodat we het alsnog kunnen bespreken? Dit kan via info@mkblease.nl of 033-4224888. Dank alvast!
Groet, Jorrit van MKB Lease

Sander Harleman / Bur3o

Service en klantgericht. Prettig om mee samen te werken.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank u wel meneer Harleman, voor deze goede beoordeling en reactie!

Heel prettig contact, snel geregeld, nabellen of alles goed is verlopen. prima!

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank voor deze leuke toelichting! Geweldig :-)

Heinsohn

Prima geholpen, wat onduidelijkheid over het ophalen van de auto.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw reactie! Prettig om te lezen dat de hulp goed was. Excuses wat betreft de onduidelijkheid over het ophalen van de auto. Gelukkig hebben we dit allemaal voor u kunnen oplossen, wat... Bedankt voor uw reactie! Prettig om te lezen dat de hulp goed was. Excuses wat betreft de onduidelijkheid over het ophalen van de auto. Gelukkig hebben we dit allemaal voor u kunnen oplossen, wat het echter niet minder vervelend maakte.
Vriendelijke groet,

Een betrouwbare leasemaatschappij.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank voor deze reactie! Top. Veel veilige kilometers gewenst met uw nieuwe leaseauto!

Henry T.

Snelle re(actie), duidelijke communicatie

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw beoordeling!