Prima sevice

Top, bedankt!

Goed geregeld.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Fijn, bedankt voor deze reactie!

Hans Smith - The Purpose Company

Alert, oplossingsgericht denken, snelheid in respons en open voor nieuwe ideeën

Dank u wel!

R vd Eshof

Alles gaat heel goed. Ik heb weinig opmerkingen en vragen, dus geen ervaring met moeilijke zaken.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de review en fijne toelichting! Prettig dat alles voorspoedig verloopt.

Goed, maar wel wat vraagtekens bij de afrekening van minder km gereden.

Goed, maar wel wat vraagtekens bij de afrekening van minder km gereden.

In overleg geweest over een aangepast contract. Deze zou ik meer dan een maand geleden ontvangen maar nog niets gezien.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw reactie en feedback! We betreuren uw ervaring ten aanzien van het aangepaste contract. Wij hebben hierover inmiddels meermaals contact met u proberen op te nemen, maar het is... Hartelijk dank voor uw reactie en feedback! We betreuren uw ervaring ten aanzien van het aangepaste contract. Wij hebben hierover inmiddels meermaals contact met u proberen op te nemen, maar het is niet gelukt u te spreken te krijgen. Wij proberen het uiteraard nogmaals, maar mocht u dit lezen: neem dan gerust contact met ons op via info@mkblease.nl of 033-7507777.
Alvast dank en excuses voor het ontstane ongemak!
Groet, Jorrit van MKB Lease

Goed, snel, correct hulpvaardig en klantgericht!

Hartelijk bedankt!

Niels

Prima, maar wel echt duur t.o.v. de concurrenten, zeker voor de duitse wagens,

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw reactie en het aandachtspunt. Dit heeft onze aandacht!

J. van Gaans

Je wordt er behandeld als lid van de familie

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dat zijn nog eens prachtige woorden! Vriendelijk bedankt voor uw reactie en de mooie score.

Prima in e aanloop. Matige ervaring bij pech. In coronatijd waren er geen mogelijkheden om ons als ieniemienie onderneming (vereniging zonder winstoogmerk) tegemoet te komen

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor deze reactie en de feedback.
Bedankt voor deze reactie en de feedback.
Graag zouden wij met u in contact komen om e.e.a. te bespreken. Gezien uw reactie volledig anoniem is kunnen we echter geen contact met u opnemen. U kunt ons hierover altijd benaderen via info@mkblease.nl of 033-4224888.

Prima partij. Beetje stug als het over samenwerking gaat en alleen aan mkb gedacht wordt en niet haar partners/klanten.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw reactie en feedback! Inmiddels hebben we hier contact met u over gehad.