Erwin Vd Ende

Gewoon perfect

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw beoordeling over de afhandeling van de autopech!
Jorrit van MKB Lease

Aflevering ging via Stern, ging prima.
Aflevering ging via Stern, ging prima.
Mailing kwam alleen erg laat, op de ochtend zelf, ipv eerder. Gelukkig had ik me voorbereid, maar nu snap ik waarom ik de vorige week mijn lease auto vies en niet gewassen/ gezogen kreeg. goede/ tijdige voorbereiding is het halve werk!

Beste Anoniem,
Bedankt voor de beoordeling en feedback. Excuses voor het niet soepel verlopen van communicatie / aflevering. Graag zouden wij hierover contact met u hebben, zodat we actie kunnen ondernemen om dit in het vervolg beter te doen. Gezien de review anoniem is, kunnen wij geen contact opnemen. Zou u daarom contact met ons willen opnemen via info@mkblease.nl of 033-4224888?
Dank alvast! Veel veilige kilometers gewenst.
Groet, Jorrit van MKB Lease

De aflevering verliep prima. Goede uitleg en prettige omgang.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor deze reactie! Fijn om te lezen. Veel veilige kilometers gewenst met uw nieuwe auto.
Jorrit van MKB Lease

Positief, elk contact bracht duidelijkheid op vragen en de aflevering liep gestroomlijnd. Alles klopte, heel goed.

tip; bij de aanlevering meer uitleg over het knopje prive/zakelijk en...

tip; bij de aanlevering meer uitleg over het knopje prive/zakelijk en het gebruik van de MKB brandstofpas(invoeren km, enz). Dit heb ik zelf uit moeten zoeken.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Ook dank voor de tip.
Jorrit van MKB Lease

Auto is gebracht en er kon niets uitgelegd worden want de meneer mocht niet in de auto.

Beste Anoniem,
Bedankt voor de feedback rondom de aflevering van de nieuwe auto. Jammer dat de aflevering niet is geweest zoals verwacht, met inachtneming van de actuele situatie. Graag zouden wij met u in contact komen om dit nader te bespreken en wellicht alsnog de nodige uitleg te geven waar wenselijk. Zou u ons hierover willen benaderen via info@mkblease.nl of 033-4224888? Alvast bedankt en excuses voor het ontstane ongemak.

Bart Smid Gemeente Horst aan de Maas

Betrouwbaar snel en doeltreffend.
Zeer duidelijke uitleg van de nieuwe auto.

Geachte heer Smid,
Hartelijk dank voor deze prachtige toelichting op de aflevering van uw nieuwe auto! Veel aangename kilometers gewenst!
Groet,
Jorrit van MKB Lease

Goed voorbereid en professioneel advies

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Van keuze van de leaseauto tot aan aflevering is het goed verlopen. Communicatie met medewerkers was altijd snel en meedenkend.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor uw fantastische toelichting en de mooie score! Veel veilige kilometers gewenst met uw nieuwe leaseauto.
Jorrit van MKB Lease

Wordt altijd goed geholpen, of door verwezen.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw reactie! Veel plezier met uw nieuwe leaseauto!

Groet,

joost van de wouw

Ik ontvang van MKB Lease tijdig de juiste informatie, geeft mij de mogelijkheid om de planning te realiseren m.b.t. de inzet van de auto. Het is fijn om te zien dat afspraak is afspraak, het is een... Ik ontvang van MKB Lease tijdig de juiste informatie, geeft mij de mogelijkheid om de planning te realiseren m.b.t. de inzet van de auto. Het is fijn om te zien dat afspraak is afspraak, het is een cliché maar MKB maar haar afspraken waar. Daarnaast is het personeel zeer attent, denkt mee en is altijd even vriendelijk.

Beste Joost,
We worden een klein beetje stil van uw reactie .....Bedankt voor deze prachtige woorden. Fijn dat u onze service zo heeft ervaren. Geniet van uw nieuwe leaseauto.
Vriendelijke...
Beste Joost,