Netjes
Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:
Hartelijk bedankt!
Hartelijk bedankt!
Vervelend dat u te maken had met autopech! Echter fijn dat het zo snel is opgelost op de zondagavond, zodat u uw weg kon vervolgen.
Dank u wel voor de reactie!
Vriendelijke groet,...
Bedankt voor de reactie! Leuk dat je al een dag eerder kon gaan genieten van je nieuwe auto ;) Veel veilige kilometers gewenst!
Jorrit van MKB Lease
Bedankt voor de genomen moeite om deze enthousiaste review te schrijven. Fijn om te lezen. Geniet van uw nieuwe auto, veel veilige kilometers gewenst!
Jorrit van MKB Lease
Hartelijk dank! Veel plezier gewenst met uw nieuwe auto.
Groet,
Jorrit van MKB Lease
Bedankt voor de beoordeling en uw uitgebreide toelichting! Helaas is de aflevering wat anders dan u gewend bent. Uiteraard nemen wij dit wel mee ter verbetering voor de komende periode, om te kijken...
Super om te lezen dat de aflevering naar wens was! Dank u wel voor deze reactie. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto.
Jorrit van MKB Lease
Zo mogen we het graag horen :-). Bedankt voor uw fijne review!
Groet,
Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide toelichting op de pechhulp. Prettig te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling. Veel veilige kilometers gewenst!
Vriendelijke groet,...
Bedankt voor uw reactie en de feedback. Uiteraard begrijpen wij uw teleurstelling. Deze meermaals vertraagde levertijd betreuren wij ook ten zeerste, excuses hiervoor. Graag zouden wij nog nader met...