Prima zolang er niets aan de hand is, maar bij iets ingewikkelder schade geval wordt het snel minder

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Onze dank voor de beoordeling en de gegeven feedback!
Onze dank voor de beoordeling en de gegeven feedback!
Inmiddels hebben we contact met u gelegd om uw ontevredenheid te bespreken. UIteraard gebruiken we gegeven terugkoppeling om onze service te verbeteren.
Jorrit van MKB Lease

Ik heb altijd antwoord gekregen op mijn alle vragen, en wordt snel op gereageerd.

Dank u wel!

Zeer klantgericht. Goede informatie en uitstekende follow-up.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Fijn dat onze klantgerichtheid ook echt zo door u wordt ervaren, dat maakt ons extra blij! Dank u wel.

Bolsenbroek

Goed bereikbaar, denken mee.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Super om te lezen, dank!

Het contact loopt prima echter gaat er toch van alles mis. Tankpassen komen niet aan, worden naar verkeerde adressen gestuurd. Afspraken voor leveringen van auto's gaan niet door, offertes... Het contact loopt prima echter gaat er toch van alles mis. Tankpassen komen niet aan, worden naar verkeerde adressen gestuurd. Afspraken voor leveringen van auto's gaan niet door, offertes kloppen niet.
Het gaat niet zoals ik voorheen gewent was van Autoplanning.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartstikke bedankt voor de kritische blik en de gegeven terugkoppeling. Uiteraard betreuren wij uw beeld. Inmiddels heeft u er ook uitvoerig over gesproken met uw vaste account manager, om dingen te... Hartstikke bedankt voor de kritische blik en de gegeven terugkoppeling. Uiteraard betreuren wij uw beeld. Inmiddels heeft u er ook uitvoerig over gesproken met uw vaste account manager, om dingen te bespreken en waar nodig ook op te lossen.
We gaan uw feedback ook gebruiken om dingen te verbeteren en van uw 6 de volgende keer een hogere score te maken.
Ook via deze weg nog excuses over het ontstane ongemak.
Groet, Jorrit van MKB Lease

Prima soms duurt het wat lang voor iets opgelost wordt maar voor het grootse deel ben ik tevreden

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Dank voor de feedback over de snelheid van reageren en oplossen. Daar kunnen we absoluut iets van leren en nemen we dan ook mee ter verbetering!

Fred van der Bruggen

Makkelijk bereikbaar, korte lijnen en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Je bent geen nummer.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Top reactie meneer van der Bruggen! Bedankt voor de moeite om uw leuke reactie te schrijven.

Over het algemeen prima reacties en dienstverlening

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Jacco Schipperen

Gestrand op vakantie in Luxemburg. Zeer slechte opvolging. Geen duidelijkheid. Met gezin met taxi terug moeten komen naar NL. Heeft ook 3 dagen geduurd voordat ik een andere tijdelijke wagen had met... Gestrand op vakantie in Luxemburg. Zeer slechte opvolging. Geen duidelijkheid. Met gezin met taxi terug moeten komen naar NL. Heeft ook 3 dagen geduurd voordat ik een andere tijdelijke wagen had met de vraag heeft u hem echt nodug.....(hebben jullie de leasetermijn volgende maand echt nodig?). Nu bijna 4 wk later weet ik nog niet of de auto teug in NL is met de nodige persoonlijke spullen erin.

Wet van Murphy. Een dik jaar geleden hetzelfde maar toen op weg naar Vliegveld Weeze......

Geachte heer Schipperen,
Geachte heer Schipperen,
Dit is gewoon een ontzettend vervelende kwestie geworden en helaas nog steeds lopende. Dat betreuren we enorm. Inmiddels heeft u uitvoerig contact gehad met ons team, en dat houden we komende tijd ook nog even rondom dit voorval. Om uiteindelijk natuurlijk tot de definitieve oplossing te komen.
Oprechte excuses voor al het ontstane ongemak en we gaan dit uiteraard zo goed mogelijk afwikkelen.

In het algemeen een goede ervaring met de accountmanagers en service. Denken graag met je mee.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Mooi te lezen dat je het contact met de account managers als goed ervaart. We staan graag naast u als ondernemer en helpen u met uw mobiliteitsvraagstukken. Uw uitdaging is ook onze uitdaging!