Karlijn

Snel schakelen
Meedenken

Dank u wel!

Alyanne

MKB Lease ondersteunt mij het reilen en zeilen van het wagenpark. Daar waar ik nog weinig kennis heb, ondersteunen ze mij en beantwoorden ze vragen die ik heb.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Super om te lezen! Fijn dat u onze ondersteuning zo waardeert.

Joost van de Wouw

Mkb lease kent korte lijnen, onze vaste contactpersoon kent inmiddels onze organisatie, onze groei en ambitie. MKB lease zorgt ervoor dat wij onze groei en ambitie kunnen waarmaken, stellen ons niet... Mkb lease kent korte lijnen, onze vaste contactpersoon kent inmiddels onze organisatie, onze groei en ambitie. MKB lease zorgt ervoor dat wij onze groei en ambitie kunnen waarmaken, stellen ons niet teleur, zijn snel met hun advies en service zit in hun bloed. Wij hebben de servicegerichtheid aan de levende lijve ondervonden.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Wat leuk dat u de moeite heeft genomen dit uitgebreide verhaal op te schrijven over uw ervaring. Daar worden we oprecht blij van. Bedankt!

Positief

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Top! Bedankt namens team MKB Lease :-)

Goede directe contacten met de medewerkers.

Vriendelijk dank!

Prima, korte contactlijnen en snelle afwikkeling van contractaanpassingen

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Juist die korte contactlijnen en de snelheid vinden we belangrijk, leuk dat u dit waardeert. Bedankt!

Zeer goede service

Heel hartelijk dank!

Prima ervaringen. Altijd snel reactie en er wordt goed meegedacht.

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Leuk te lezen dat uw ervaringen goed zijn! Daar doen we het voor. Bedankt voor de toelichting!

- Zeer goede accountmanager,
- Prijzen iets hoger t.o.v. van Mossel Lease
- erg kritisch bij inleveren auto

Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:

Bedankt voor de review en uw feedback! Leuk om te lezen over de goede contacten met uw account manager. Over uw 2 feedback punten zouden we graag even telefonisch contact hebben. Helaas kunnen we... Bedankt voor de review en uw feedback! Leuk om te lezen over de goede contacten met uw account manager. Over uw 2 feedback punten zouden we graag even telefonisch contact hebben. Helaas kunnen we echter geen contactgegevens opmaken uit uw review. Zou u ons daarom hierover willen benaderen, zodat we zaken voor de toekomst kunnen verbeteren? Dit kan via 033-4224888 of info@mkblease.nl. Alvast bedankt.
Groet,
Jorrit van MKB Lease