Erg leuke croupiers die het enthusiast presenteren. We hadden 3 tafels voor het personeelsfeest ingehuurd en het was een top avond! Mooie tafels en helemaal in het sferen aangekleed.
MobielCasinoNederland
Super leuke avond gehad met croupier "Ryan"! Zeke een aanrader
Denise van Wijk - Vionq Business
We hadden dit casino verhuur bedrijf ingehuurd op ons personeelsfeest. Vanaf de offerte aanvraag tot de afbouw was het een feest om met hun te werken
Jerry Loderus - BMW
Hele leuke mensen achter de tafels die kundig zijn maar er ook een feest van willen maken.
Pim
Het was de 'main-act' van ons personeelsfeest en is het super goed bevallen! Aanrader.
Jennifer
Fantastisch bedrijf en verzorgd
Anouk
Top avond
Aster Zorg
Het was een hele leuke feestavond op ons kantoor, met Lisa en Bram als begeleiders in de wereld van het gokken. Professioneel, correct, maar wel met de vlotte omgang en gezelligheid die de juiste...Het was een hele leuke feestavond op ons kantoor, met Lisa en Bram als begeleiders in de wereld van het gokken. Professioneel, correct, maar wel met de vlotte omgang en gezelligheid die de juiste toon voor een feestelijke avond zet.
Stichting Abunai!
Prima bevallen; professioneel en meedenkend in de voorbereiding en een gezellig team van croupiers in de uitvoering. Tweede jaar dat we Mobiel Casino Nederland ingehuurd hebben als aanvulling op ons...Prima bevallen; professioneel en meedenkend in de voorbereiding en een gezellig team van croupiers in de uitvoering. Tweede jaar dat we Mobiel Casino Nederland ingehuurd hebben als aanvulling op ons evenement, en wederom geen spijt van.
PVGE
Zeer goed bevallen.Prima croupiers met een goed humeur