Klantenservice

Top

Verstand van zaken.

van Soest

Zeer prettige ervaring.

Meedenken en assertief de klant helpen

Nvt

Sabine

Goede en snelle levering

Snelle levering, ze zorgden ervoor dat mijn kerstkado nog op tijd met de post mee ging.

Toen ik thuis het pakketje openende, zat de shorty in een klein doosje. Hierdoor zit er een hele vouw in de voorkant van de shorty die er nu niet meer gaan.

Goede service en snelle levering

Ik had gebeld of mijn kado voor kerst nog bezorgd kon worden en ze hebben het kado nog op tijd aan de post meegenomen, heel fijn.

De shorty die ik besteld had zat in een heel klein doosje, toen ik de doos openmaakte zat er een vouw in de voorkant van de shorty die er nu niet uit gaat.

Goed en snel

Goed, simpel te bestellen en snel geleverd

Gemak van bestelling

Goed. Levering was wel vertraagd maar dat lag bij postnl.

Gegaan zoals het moet. Op voorraad dan dezelfde dag verstuurd. Top.

kan nu geen punten verzinnen.

Zeer correct, en vriendelijk personeel

Echt mooie winkel, misschien wel van heel Rotterdam em omstreken.

niks

Sandra / Sakatia Lodge

Goed, ik heb snel kunnen vinden wat ik moest vinden op de website. Het bestellen en betalen ging ook soepel.

Ik vond het heel fijn om een email te krijgen over de verzending van het product wat ik had besteld, dat het later zou komen.

Geen verbeterpunten of tips.

Nalini

Ik heb mijn PADI open water, advanced en nitrox bij Moby Dick gehaald. Vriendelijk personeel die de manier van lesgeven afstemt op de klant. Altijd gezellig en zijn zeer professioneel tijdens de... Ik heb mijn PADI open water, advanced en nitrox bij Moby Dick gehaald. Vriendelijk personeel die de manier van lesgeven afstemt op de klant. Altijd gezellig en zijn zeer professioneel tijdens de cursus.

Professioneel en vriendelijk