Klantenservice
Levertijd
Informatie op de site

Jelle

Erg goed! Ik had 's avonds een product (kompas) besteld wat niet op voorraad was (dat stond ook vermeld op de website) De volgende dag kreeg ik een mailtje wanneer het kompas binnen zou komen en de... Erg goed! Ik had 's avonds een product (kompas) besteld wat niet op voorraad was (dat stond ook vermeld op de website) De volgende dag kreeg ik een mailtje wanneer het kompas binnen zou komen en de dag erna al een mailtje dat ze binnen waren en verzonden was.

Snelle en duidelijke communicatie, scherp geprijst

Smits

Heel goed verlopen, zowel telefonisch als mijn bestelling.

Het even contact opnemen nadat er een besteld item niet voorradig was. Werd keurig opgelost en ik had alsnog de volgende dag mijn spullen. Zeer tevreden mee!!

Ga zo door, niks aan toevoegen.

Zoals altijd goed

goede info en behulpzaam

nvt

Heel positief! Alles werd goed uitgelegd en ik en de andere cursisten werden heel goed geholpen.

Klantvriendelijk, goede begeleiding, gezellig.

Eigenlijk geen verbeterpunten.

Eduard Van Praag

Rene van Houwelingen

Top. ????

Super snelle levering. Overzicht wanneer er geleverd wordt.

Gewoon zo blijven als je nu bent.

Jeffrey Hol

Goede en snelle levering, ook goede service nadat ik de verkeerde maat duikvinnen had mocht ik die zonder problemen terugsturen en had ik binnen een paar dagen de goede maat.

Nog weinig ervaring mee, verzenden en contact is prima

contact is prima

Schmidt

Prima, snelle levering. Aria masker was iets te groot en kon op korte termijn geruild worden. Masker is uitstekend bevallen op onze snorkelvakantie in Egypte. Mijn man was erg tevreden met zijn... Prima, snelle levering. Aria masker was iets te groot en kon op korte termijn geruild worden. Masker is uitstekend bevallen op onze snorkelvakantie in Egypte. Mijn man was erg tevreden met zijn verjaardagscadeau.

Snel

Trage reactie op retourzending.

Super. Masker - met glazen op sterkte - op woensdag besteld en op vrijdag bezorgd.

Super snel en correct.