Mokieno

P

Wederom zeer tevreden

Anneke Moolenschot

Prima site met duidelijke foto's, ook mogelijkheid om via WhatsApp contact op te nemen. Ontvangen ring erg mooi en zoals beschreven.

Reactie Mokieno:

Dag Anneke,
Bedankt voor deze mooie review. Nogmaals bedankt voor de mooie aankoop.
Liefs team Mokieno

Linda

Goed geholpen, mooi product en goede prijs-kwaliteit. Heel blij met mijn aankoop.

J Bruine de

Leuk contact gehad, erg tevreden

Lonneke

Klantvriendelijk..sociaal..helpend..snel

Marianne van der Heijden

Weer een hele leuke , mooir ring gekocht, helemaal tot tevredenheid.
Een veilige, prettige ervaring en het pakketje werd prachtig en verzorgd ingepakt bezorgd door de post.nl.
Ik blijf...
Weer een hele leuke , mooir ring gekocht, helemaal tot tevredenheid.
Ik blijf Mokieno volgen omdat ze veel verschillende sieraden aanbieden in allerlei prijsklassen, TOP !!!

Marije Feddes

Keurige levering & sieraad is prachtig

M.H. Sturre

Ik heb iets besteld maar nog steeds niet ontvangen ermoet een handtekening worden gezet ,en de buitenbel is al meer dan een week stuk elektroniche bel werkt niet goed.heb nu een ander nr doorgegeven... Ik heb iets besteld maar nog steeds niet ontvangen ermoet een handtekening worden gezet ,en de buitenbel is al meer dan een week stuk elektroniche bel werkt niet goed.heb nu een ander nr doorgegeven 98 7822 BD dat is de Heidehiem ik woon in een aanleun woning

Reactie Mokieno:

Update: 13 juli 2024
Update: 13 juli 2024
Wat fijn dat het toch is gelukt met het pakket mevrouw Sturre, weliswaar via een omweg en langer dan we allemaal hadden gehoopt. Nogmaals bedankt voor uw aankoop en heel veel plezier van uw sieraad.
Groet,
Team Mokieno
Dag mevrouw Sturre,
U heeft ons hier reeds per e-mail van op de hoogte gesteld. Zoals wij u op donderdag 27 juni middels e-mail hebben geantwoord, is er direct actie ondernomen richting PostNL om te zoeken naar een oplossing. Zij hebben gehandeld zoals verwacht wordt, onze pakketten dienen in persoon te worden overhandigd met handtekening van de ontvanger. Echter proberen wij voor u een alternatieve oplossing te zoeken.
Groet team Mokieno

Marijke Tummers