Bij WeTicket zijn we blij met Moneybird.
Beschrijving
Veel mogelijkheden om processen te automatiseren. En daar worden we bij WeTicket blij van.
Reactie Moneybird:
Fijn dat jullie blij zijn met ons :) Bedankt voor de goede review.
Fijn dat jullie blij zijn met ons :) Bedankt voor de goede review.
Hoi Moneybird. ik log in en schrik mij een hoedje. waar is de frisse stijl gebleven. depri blauw en leger groen. verder erg tevreden uiteraard, maar ik schrok er gewoon van. ;)
Bedankt voor je review! We hebben een aanpassing gegaan voor gebruikers met een visuele beperking. Meer informatie over dit onderwerp vind je op deze pagina...
Jarenlang aangemodderd met een PHP facturatie app (SimpleInvoices) en alles handmatig bijgehouden. Waar ik zeg 'bijgehouden' bedoel ik 'elke BTW en inkomsten-aangifte in blinde paniek bonnen en...
Hai Harry, wat fijn dat je Moneybird hebt ontdekt en zo tevreden bent :) We hebben op dit moment geen aparte app voor tablets (bijvoorbeeld iPad), maar in principe heb je ook geen app nodig. Als je...
I like the moneybird system however the pricing model for a low number of documents is a bit too expensive. I'd welcome being able to pay per document that exceeds the free quota.
The user...
Many thanks for you feed! Glad to hear that you are satisfied. We will take your feedback in consideration :)
super top allemaal
Bedankt voor deze mooie review Vincent :)
Voor een klein bureau is dit een fantastisch boekhoudprogramma!
Bedankt voor je goede review!! :)
Super programma
alles is overzichtelijk
makkelijk en snel
Bedankt voor deze mooie review :)
Goed en overzichtelijk programma. Heeft mij de noodzakelijke structuur in administratie gegeven. Bovendien goede en snelle service. Echt een aanrader!
Dank je wel Andrea, gaaf om te lezen!
Perfect, precies wat ik zocht. Heel overzichtelijk en alles goed uitgelegd.
Bedankt voor je mooie review!
Nooit problemen of storingen al 5 jaar niet. Kom ik ergens niet uit dan stuur ik een bericht en dan krijg ik snel antwoord. Hele uitgebreide handleidingen.
Wat goed om te lezen Michel, dank je wel voor je review!