Richard Warmenhoven

Buitengewoon goed

Beschrijving

Aanrader om mee te werken, erg gemakkelijk in gebruik, voor ontwikkelaars is er een API deze is is super handig en compleet. Ook niet onbelangrijk, geen verborgen kosten.

Paul Rosenberg

Geweldig programma!

Beschrijving

Gebruik het al jaren! Eenvoudig en voordelig in gebruik. En het ziet er nog mooi uit ook.

Bilal Haniff

Perfect for small businesses

Beschrijving

Simple, easy, effective. Been a user for many user and still completely satisfied.

Maryonda Poslavsky

Wat een opluchting

Beschrijving

Ik ben een boekhoudkluns. Maar met jullie programma lukt het zelfs mij om de zaken enigszins op orde te houden:-)

Chris Wenting

Super!

Beschrijving

Ideale boekhoudingspakket; alles zit al nagenoeg in de basisversie voor de zzp' er met een laag aantal maandelijkse factuurtjes en upgraden met digitaal scannen van bonnetjes is perfect.

moniek

Makkelijk in gebruik

Beschrijving

Zeker voor iemand die niet echt thuis is in de wereld van het boekhouden is dit een verademing.

info@hollandsgoed.nl

Helder en prettig om mee te werken

Beschrijving

Na een aantal jaren mijn boekhouding te hebben gedaan in een Excel bestand ben ik dit jaar overgestapt naar Money bird.
Voor het eerst is het leuk om mijn boekhouding bij te houden.
Het...
Voor het eerst is het leuk om mijn boekhouding bij te houden.
Het programma werkt helder en is prettig overzichtelijk. Samen met de overzichten en de koppeling met mijn bankrekening heb ik een perfect overzicht op inkomsten en uitgave.

Searaco-DS

Msh

excellent

at.smits

Prima boekhouden

Beschrijving

Al een paar jaar tevreden klant

Arjan Engbers

Mooie update

Beschrijving

Wat een mooie update van de webapp. Moneybird is nog makkelijker geworden. Wordt je blij van.