Inger Bax

Contact bemiddeling website

Beschrijving

Ik zou graag een persoon spreken over het invullen van de btw aangifte. Leuk alles online ook weer een site zonder telefoon nummers. En prachtige instructie filmpjes waar je alleen iets aan hebt als... Ik zou graag een persoon spreken over het invullen van de btw aangifte. Leuk alles online ook weer een site zonder telefoon nummers. En prachtige instructie filmpjes waar je alleen iets aan hebt als je die dingen bekijkt voor dat je een fout maakt. Ik heb mijn vraag al via money ingediend. Hopelijk kan ik daar volgende week weer mee verder.

Reactie Moneybird:

Beste Miranda, bedankt voor je review. Moneybird verleend geen telefonische ondersteuning, wanneer je ergens niet uitkomt, kun je ons altijd een berichtje sturen. We streven er naar om zo snel... Beste Miranda, bedankt voor je review. Moneybird verleend geen telefonische ondersteuning, wanneer je ergens niet uitkomt, kun je ons altijd een berichtje sturen. We streven er naar om zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 1 werkdag antwoord te geven op al je vragen. Ik zie dat een collega ondertussen jouw vraag beantwoord heeft.
Jeroen Ring
Moneybird

Germa van Lit van Gils

Administratie

Beschrijving

is te meoilijk geworden snap er geen zak meer van

Reactie Moneybird:

Bedankt voor je review. Vervelend dat je Moneybird niet gemakkelijk vindt werken. Mocht je besluiten ermee door te gaan, dan mag je altijd contact met ons opnemen via support@moneybird.com.

Cedric Hoogendoorn

Erg overzichtelijk en duidelijk, werkt heel fijn

Beschrijving

Ik heb verschillende andere pakketten geprobeerd, maar niks werkt zó fijn en simpel als Moneybird.
Inkoopfacturen worden één-op-één overgenomen, facturen en klanten maken gaat héél simpel, echt geweldig!

Mike Verwater

Absolute aanrader!

Beschrijving

Moneybird is wat mij betreft een absolute aanrader! Het is een transparant systeem wat makkelijk werkt en goed "samenwerkt" met andere pakketten. Dit hadden wij veel eerder moeten doen. Ik heb nu... Moneybird is wat mij betreft een absolute aanrader! Het is een transparant systeem wat makkelijk werkt en goed "samenwerkt" met andere pakketten. Dit hadden wij veel eerder moeten doen. Ik heb nu altijd een goed inzicht in de administratie én in de achterliggende cijfers.

Bart Scheffer

Prima bedrijf

Beschrijving

Moneybird werkt prima al zou ik graag meer aanpasmogelijkheden zien in de e-mail die je verstuurd. Deze is erg gedateerd.

Paulien

Facturen handing, handelen van gegeven en backend onoverzichtelijk en veelboekwerk

Beschrijving

De facturen zijn makkelijk te maken maar ik ben steeds heel lang op zoek wanneer ik dingen wil aanpassen, zoals adres mijn rekeningnummer etc. Het menu moet aangepast zodat het meer... De facturen zijn makkelijk te maken maar ik ben steeds heel lang op zoek wanneer ik dingen wil aanpassen, zoals adres mijn rekeningnummer etc. Het menu moet aangepast zodat het meer voordehandliggend is.

Beste Paulien,
Beste Paulien,
Bedankt voor je review. De gegevens die op jouw facturen en offertes vermeld worden kun je aanpassen via Tandwiel> Instelingen> Afzenderadressen. Vervolgens kun je via Tandwiel > Instellingen > Profielen de huisstijl voor de zekerheid even bekijken, om na te gaan of je gegevens naar wens worden weergegeven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben of andere vragen hebben dan kun je deze mailen naar support@moneybird.com, we helpen je dan graag verder.
Jeroen Ring
Moneybird

J.I. van Rij

Moneybird maakt het weer leuk :)

Beschrijving

Ik ben ZZP'er en ben hele blij met Moneybird. Het geeft mij direct overzicht in alle zaken, helpt mij met aangifte, herinnert mij aan belangrijke taken & verstuurd automatisch prima opgemaakte... Ik ben ZZP'er en ben hele blij met Moneybird. Het geeft mij direct overzicht in alle zaken, helpt mij met aangifte, herinnert mij aan belangrijke taken & verstuurd automatisch prima opgemaakte facturen. Dit zorgt ervoor dat ik niet meer veel tijd kwijt ben aan de administratie.

Jenny Protzman

Enthousiast door de vele mogelijkheden?

Beschrijving

ik ben helemaal niet enthousiast, het programma kan nu zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik wil gewoon eenvoudig een factuur versturen en niet een middag kwijt zijn om dat voor... ik ben helemaal niet enthousiast, het programma kan nu zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik wil gewoon eenvoudig een factuur versturen en niet een middag kwijt zijn om dat voor elkaar te krijgen

Paul Sam-Sin

Jip en Janneke concept

Beschrijving

het is dus mogelijk om je boekhouding in 2 uur over te zetten!!
Geweldig!!

Andy Samin

Kan niet meer zonder!

Beschrijving

Boekhouden wordt gewoon bijna leuk met Moneybird. Na altijd met een boekhouder gewerkt te hebben in mijn vorige onderneming ben ik een eigen onderneming gestart met alleen Moneybird en ik moet... Boekhouden wordt gewoon bijna leuk met Moneybird. Na altijd met een boekhouder gewerkt te hebben in mijn vorige onderneming ben ik een eigen onderneming gestart met alleen Moneybird en ik moet zeggen. Wat een fluitje van een cent om facturen op te stellen en je kwartaal rapporten in te zien! Verder zijn de prijzen ook erg scherp voor wat je allemaal aangeboden krijgt. Een absolute aanrader voor de beginnende maar ook gevorderde ondernemer!