Hugo Melis

Erg handig om dagelijks inzichten te hebben

Beschrijving

Ik ben sinds eind van het vorig jaar begonnen met het gebruiken van Moneybird voor verschillende BV's en dat is tot op heden zeker de juiste keuze geweest.

Ben erg tevreden over het...

Ben erg tevreden over het gemak en de manier van gebruik van Moneybird. Daarnaast zijn de real time inzichten in de omzet en kosten van essentieel belang om direct bij te kunnen sturen indien nodig. Dat is iets dat ik miste in mijn vorige boekhoudpakket.

Ook de regelmatige updates die het bijhouden van de administratie makkelijker maken, worden erg gewaardeerd. De administratie doen zal waarschijnlijk nooit mijn hobby worden, maar doordat je het makkelijker tussendoor bij kunt houden valt het uiteindelijk mee.

Ik kan het dan ook van harte aanraden, ook als je de B.V. administratie er mee wilt gaan doen!

Florian Braakman

Fijne software, goede prijs / kwaliteit!

Top

Stijn Dhooge

Perfect!

Beschrijving

Eens ingesteld is het een plezier om mee te werken. Enorm tijdbesparend, zeer uitgebreid, intuïtief, gemakkelijk in gebruik,... Regelmatige updates en bijkomende functies, met een woordje uitleg via... Eens ingesteld is het een plezier om mee te werken. Enorm tijdbesparend, zeer uitgebreid, intuïtief, gemakkelijk in gebruik,... Regelmatige updates en bijkomende functies, met een woordje uitleg via de FAQ of Support Center.
Doe zo verder!!

Justin Schaap

Geweldig!

Beschrijving

Beter en makkelijker systeem kan niet...

Youp van den Berg

Ideaal voor kleine ondernemers!

Beschrijving

Maak inmiddels al 4 jaar gebruik van Moneybird. Werkt snel en netjes, binnen een handomdraai heb je een nette factuur of offerte voor de klant.

Nicole Uiterloo

Slechte ervaring!

Beschrijving

Slechte ervaring! Het is onmogelijk om normaal het account op te zeggen. Als dit al mogelijk is het nergens te vinden. Daarbij hebben ze heel slim geen telefoon nummer onder het mom van snellere... Slechte ervaring! Het is onmogelijk om normaal het account op te zeggen. Als dit al mogelijk is het nergens te vinden. Daarbij hebben ze heel slim geen telefoon nummer onder het mom van snellere service, maar wat neer komt op onbereikbaar zijn.

Reactie Moneybird:

Jammer om te lezen dat je de informatie over het opzeggen niet hebt gevonden, dit staat gewoon openbaar op onze website: https://www.moneybird.nl/kennisbank/opzeggen/ . Als je ergens vragen over... Jammer om te lezen dat je de informatie over het opzeggen niet hebt gevonden, dit staat gewoon openbaar op onze website: https://www.moneybird.nl/kennisbank/opzeggen/ . Als je ergens vragen over hebt, kun je ons een bericht per e-mail of vanuit je account sturen, je krijgt altijd binnen maximaal een werkdag reactie van ons, vaak ook al sneller.

Frans Nijman

Enorm handig

Beschrijving

Ik ben geen boekhouder en heb geen administratieve kennis. Met Moneybird is het uitermate simpel, handig en overzichtelijk. Ik heb tijdens de gratis periode ervaring opgedaan en ga vanaf 1-1-19 van... Ik ben geen boekhouder en heb geen administratieve kennis. Met Moneybird is het uitermate simpel, handig en overzichtelijk. Ik heb tijdens de gratis periode ervaring opgedaan en ga vanaf 1-1-19 van start. Hartstikke fijn boekhoud programma.

Milou Verdoold

Super!

Beschrijving

Ik werk nu een jaar met Moneybird en ben super blij met het programma! Heel makkelijk opgesteld, easy in gebruik! Overal top programma!

Stefan Jeremic

Zo maar een mail

super !
ik ben blij - dat mijn boekhouder jullie aangeraden heeft

Karin Hermens

Aangenaam

Beschrijving

We zijn bezig een boekhouding op te zetten.
money bird werkt zeer aangenaam.
De opzet gaat vrij organische ondanks dat wij niet veel van boekhouden weten.