Anush Varosian

NICE

NICE

Wat een prachtig stukje software!

Beschrijving

Ik heb meerdere adviezen gekregen dat Moneybird niet geschikt zou zijn voor een middelgroot MKB bedrijf, omdat het niet "Volwaardig" genoeg was.
Toch de sprong gewaagd en wat een fantastische...
Toch de sprong gewaagd en wat een fantastische keuze is dit geweest!

Moneybird is zo gemaakt om jouw administratie processen zo simpel en duidelijk mogelijk te laten lopen.
Bureau's & kasten worden elke maand weer een stukje meer "papier-vrij".
Over elk aspect is nagedacht door deze ontwikkelaars.

Het taken & notitie systeem is werkelijk geniaal en past binnen elk proces.
Contracten, certificaten & bijzondere documenten die vaak ergens onder in een la verdwijnen kunnen nu met verval/herinneringsdatum in Moneybird opgeslagen worden.

Wil je urenregistratie of een voorraadsysteem erbij hebben? Binnen no-time zonder veel moeite gekoppeld met Moneybird!

Ik ben er achter gekomen dat het wereldje van CMS-leveranciers & accountants niet zo "netjes" is en dat CMS-leveranciers bonussen afgeven aan accountants om hun klanten de "juiste" richting op te sturen.
Ik zou graag is zien dat Moneybird hier een artikel over schrijft om de huidige stand van zaken in deze wereld is goed te belichten.

David boere

Graag verbetering

Het nieuwe software is er niet makkelijker op geworden
en de keus dat ik jullie programma heb aan geschaft is omdat ik het dat vorige programma fijner vond werken.
en mis het opslaan...
Het nieuwe software is er niet makkelijker op geworden
en mis het opslaan van veel gebruikte teksten of woorden dat herkend wordt.
En mis een telefonische help desk!

Reactie Moneybird:

Beste David,
Beste David,
Bedankt voor je review. In het nieuwe Moneybird worden teksten of woorden niet meer standaard herkend, je kunt via de instellingen wel producten aanleggen, deze producten zullen bij het maken van een factuur herkend worden op de factuurregel. Mocht je hierover meer willen weten of andere vragen hebben dan zien we deze graag per mail tegemoet op support@moneybird.com. We zullen je dan binnen een werkdag antwoorden maar vaak zul je binnen enkele uren al reactie hebben.
Jeroen Ring
Moneybird

Thomas Loontjens

Ontzettend gedetaileerd

Heel uitgebreid!!

In het begin veel werk met instellen van alles, maar als eenmaal alles erin zit een super programma!!!

Jim van Scheijndel

Goed programma

Beschrijving

Goed programma maar niet compleet

Stephan Pocornie

Zeer overzichtelijk

ik kan niet klagen

Anniek Vermeulen

Nooit gedacht...

Beschrijving

En ik maar denken dat boekhouden zo vreselijk is. Maar wat blijkt. Ik vind het op hartstikke leuk! En dat heeft natuurlijk te maken met de eenvoud waarop het gaat. Alles bij elkaar en... En ik maar denken dat boekhouden zo vreselijk is. Maar wat blijkt. Ik vind het op hartstikke leuk! En dat heeft natuurlijk te maken met de eenvoud waarop het gaat. Alles bij elkaar en overzichtelijk. Perfect. Ik ben zwaar tevreden en raad het iedereen aan.

Bart Verhaegh

Precies wat een freelancer nodig heeft

Beschrijving

Moneybird slaagt erin om precies aan te bieden wat een freelancer nodig heeft; voldoende flexibiliteit, maar geen onnodig complexe boekhouding.

Martijn Hoogland

Beste boekhoudpakket met geweldige API

Beschrijving

Betaalbaar, stabiel, overzichtelijk en de API (en documentatie) is echt geweldig

Mohamed Machbouâa

Ideaal voor zelfstandigen

Beschrijving

Bedankt voor jullie prachtige en eenvoudige boekhoudprogramma