Eva Brands

Bijna geen tijd meer kwijt aan de administratie

Beschrijving

Moneybird helpt me mijn administratie snel te verwerken. Omdat een hoop vanzelf ingevuld en berekend wordt, en omdat ik de zaken die ik niet direct snap gemakkelijk terug kan vinden. Heel... Moneybird helpt me mijn administratie snel te verwerken. Omdat een hoop vanzelf ingevuld en berekend wordt, en omdat ik de zaken die ik niet direct snap gemakkelijk terug kan vinden. Heel gebruiksvriendelijk, ook als je weinig ervaring met dit soort zaken hebt. De klantenservice is top. En hoewel mijn belastingadviseur geen ervaring had met MoneyBird, kon ook zij er direct mee overweg.

Melvin van Pelt

Top administratie

Beschrijving

Ik werk al een paar jaar met MoneyBird en het is top!
Het is zo simpel gemaakt dat zelf ik kan boekhouden.
En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

L. Fokker en P. Linck

Facturen

Beschrijving

waardeloos oude systeem veel beter en overzicht.

De Coninck David

Gemakkelijk gebruik

gemakkelijk in gebruik

Kevin Ike

Werkt als een soort paracetamol...

Beschrijving

Ken je het gevoel dat je koppijn krijgt van je administratie? En je jezelf vol gooit met paracetamol? Ik heb dit een poosje ervaren maar kwam er achter dat ik beter het probleem bij de bron kan... Ken je het gevoel dat je koppijn krijgt van je administratie? En je jezelf vol gooit met paracetamol? Ik heb dit een poosje ervaren maar kwam er achter dat ik beter het probleem bij de bron kan aanpakken... Een administratie pakket nemen. Ik heb een klein onderzoek gedaan en daaruit is MoneyBird de winnaar geworden. En tot op heden werkt alles super, lekker snel en makkelijk... Ik was minimaal 3 uur per maand bezig met administratie, dat is 3 * 12 36 uur... Nu nog maar maximaal een uurtje... Winst: 1 extra vrije dag per jaar!

Eelco Wijnia

Top product

Beschrijving

Flexibel en goed product om mee te facturen en betaalreminders te zenden.
Facturen zijn ook gemakkelijk naar een boekhoudpakket over te zetten.

Bianca de Kat

Aanrader!

Beschrijving

Als ík dit kan, dan kan iedereen dit!
Helpdesk ook fijn; heel snel word je geholpen als dat nodig is.

Niels

Naar wens

Beschrijving

Als kleine onderneming vind ik dit echt een top programma. Ik kan makkelijk offertes en facturen maken. Overzicht voor de btw aangifte is makkelijk en overzichtelijk. Aanrader dus.

Riekelt Hendrik Brands

Zeer gebruikers en ontwikkelaars vriendelijk, makkelijk in gebruik

Beschrijving

Moneybird biedt de ideale omgeving voor zowel mijn gebruikerservaring en ontwikkelingsproces. Met een zeer gemakkelijk te gebruiken API was ik in staat om mijn webshop, met een zelfgebouwd systeem... Moneybird biedt de ideale omgeving voor zowel mijn gebruikerservaring en ontwikkelingsproces. Met een zeer gemakkelijk te gebruiken API was ik in staat om mijn webshop, met een zelfgebouwd systeem te koppelen aan Moneybird, gecombineerd met een goede opzet in de makkelijk te gebruiken interface van Moneybird heb ik eigenlijk zelf geen omkijken meer naar de facturering van mijn klanten. Ook zeer tevreden over de klantenservice, die vrij vlot reageerde op een geopende ticket.

Daniel van der Staaij

Simpel, maar super compleet en professioneel

Beschrijving

Met Moneybird kan elke ondernemer zijn administratie goed voeren, je facturen opmaken is nog nooit zo simpel geweest en ziet er allemaal super professioneel uit richting de klanten.