Ideaal
Beschrijving
Zelfs voor iemand die er niks van kent, wordt administratie kinderspel met deze toepassing. Houden zo! Een aanrader.
Zie titel :)
Waar ik eerder voor mijn administratie heb gewerkt met Word en Excel, ben ik enkele jaren geleden overgestapt op het gebruik van Moneybird (voor het verzenden en inboeken van facturen). Door de...
Wordt gebruikt voor de gehele holding en werk BV constructie. Boekhouder kan naar tevredenheid zijn werkzaamheden erin uitvoeren.
Gebruikers vriendelijk programma
Moneybird Simpel in gebruik. makkelijk aan te maken en te verwerken overal toepasbaar en bereikbaar.
Top produkt.
Easy to use!
Fijne interface, functionaliteit waar over na is gedacht. Al met al top product!
Administratie doen is heel makkelijk met Moneybird. Helemaal doordat ik de API heb geïntegreerd, en nu bijna niks meer zelf hoef te doen. Super!
Ik zag enorm op tegen de boekhouding van mijn eigen bedrijf - maar met Moneybird is het overzichtelijk en plezierig. Zelfs mijn BTW-aangifte is makkelijk dankzij Moneybird!