Inge Bonneux

Ideaal

Beschrijving

Zelfs voor iemand die er niks van kent, wordt administratie kinderspel met deze toepassing. Houden zo! Een aanrader.

Auke

Tof UI element om te filteren op datum / periode / jaar etc...

Zie titel :)

Rob de Laat

Ideaal pakket voor de ZZP-er/freelancer, blij mee!

Beschrijving

Waar ik eerder voor mijn administratie heb gewerkt met Word en Excel, ben ik enkele jaren geleden overgestapt op het gebruik van Moneybird (voor het verzenden en inboeken van facturen). Door de... Waar ik eerder voor mijn administratie heb gewerkt met Word en Excel, ben ik enkele jaren geleden overgestapt op het gebruik van Moneybird (voor het verzenden en inboeken van facturen). Door de software-updates is het inmiddels een compleet boekhoudpakket geworden. Ik gebruik nu ook de bankkoppeling voor het verwerken van banktransacties, periodiek factureren middels abonnementen en de BTW-aangifte.
Ik vind het een fantastisch product voor iedereen die graag zijn eigen administratie wil bijhouden. Alles is eenvoudig en netjes in te voeren en te boeken in begrijpelijke taal: een fijne interface met gewenste functionaliteiten. De software is schaalbaar, betaalbaar en ook mobiel prima te gebruiken.
Er is ook toegang mogelijk voor de accountant, die jaarlijks zijn controle uitvoert. Hij kan naar tevredenheid zijn werkzaamheden uitvoeren.

Ken Turfboer

Werkt super

Beschrijving

Wordt gebruikt voor de gehele holding en werk BV constructie. Boekhouder kan naar tevredenheid zijn werkzaamheden erin uitvoeren.

Monique Capurro

Gebruikers vriendelijk programma

Bob de Coo

Moneybird Simpel, Makkelijk, Mooi, Overal toepasbaar.

Beschrijving

Moneybird Simpel in gebruik. makkelijk aan te maken en te verwerken overal toepasbaar en bereikbaar.
Top produkt.

Jaap van der heijden popmuzikant

Top!

Easy to use!

Egbert Wietses

Top product

Beschrijving

Fijne interface, functionaliteit waar over na is gedacht. Al met al top product!

RCUR

Helemaal top!

Beschrijving

Administratie doen is heel makkelijk met Moneybird. Helemaal doordat ik de API heb geïntegreerd, en nu bijna niks meer zelf hoef te doen. Super!

Elea

Overzichtelijk en plezierig!

Beschrijving

Ik zag enorm op tegen de boekhouding van mijn eigen bedrijf - maar met Moneybird is het overzichtelijk en plezierig. Zelfs mijn BTW-aangifte is makkelijk dankzij Moneybird!