thesing

!!!super programma!! gebruiks vriendelijk

Beschrijving

zeer makkelijk in gebruik, met dit programma kan iedereen boekhouden!

Mieszko Czyzyk

Kunnen niet meer zonder

Beschrijving

Projectmanagers, supportmedewerkers en sales, allemaal kunnen ze snel facturen en offertes inzien en naar klanten sturen. Al jaren onmisbaar voor onze organisatie!
- Mieszko, marketing...
- Mieszko, marketing director @ GoalGorilla NV

Richard van Heukelum

Bijna kinderlijk gemak

Beschrijving

Als freelancer was ik toch zoekende naar een betaalbare en vooral duidelijke oplossing om de provisorische boekhouding enigszins op orde te kunnen brengen, waarbij het voor mij heel eenvoudig werd... Als freelancer was ik toch zoekende naar een betaalbare en vooral duidelijke oplossing om de provisorische boekhouding enigszins op orde te kunnen brengen, waarbij het voor mij heel eenvoudig werd een duidelijk overzicht over offertes en facturatie te krijgen en te behouden. Na de eerste offertes via MoneyBird te hebben geplaatst die ook via het systeem werden geaccepteerd en gefactureerd ben ik razend enthousiast. Wàt een gemak. Wàt een eenvoud. Ik wil het elke kleine ondernemer aanbevelen.

Marieke

Helden!

Beschrijving

Ik kan het nu ook. Kudooos

Rob Dumont

Aanrader!

Beschrijving

Diverse aanbieders onderzocht, ook gratis aanbieders; vrijwel allemaal niet geheel wat ik zocht of te ingewikkeld. MoneyBird bood voor een relatief klein bedrag per maand precies wat wij zochten,... Diverse aanbieders onderzocht, ook gratis aanbieders; vrijwel allemaal niet geheel wat ik zocht of te ingewikkeld. MoneyBird bood voor een relatief klein bedrag per maand precies wat wij zochten, een overzichtelijk factuurprogramma met veel optie's, wat ook nog eens makkelijk werkt. Heel veel waar voor weinig geld!!!!

Sander Bloem

Top dienst!

Beschrijving

Ik als startende onderneming ben erg blij met de dienst die MoneyBird biedt. Het scheelt mij een hoop tijd heb alles overzichtelijk bij elkaar en kan makkelijk de gewenste stukken door sturen voor... Ik als startende onderneming ben erg blij met de dienst die MoneyBird biedt. Het scheelt mij een hoop tijd heb alles overzichtelijk bij elkaar en kan makkelijk de gewenste stukken door sturen voor de aangiftes.
kort om een aanrader voor ieder die dit nu allemaal nog zelf regelt middels exel ondergelijke.. kost haast niks en scheelt een heleboel tijd!
Top!
Sander Bloem - Bloem Creative-Webdesign.nl

Handy Anthony

Geweldig Programma

Beschrijving

Wij gebruiken MoneyBird al enige tijd en sinds kort zijn wij overgestapt naar MoneyBird Plus. Supertevreden met deze beslissing. Veel makkelijker en alles bij de hand, geen stress meer over... Wij gebruiken MoneyBird al enige tijd en sinds kort zijn wij overgestapt naar MoneyBird Plus. Supertevreden met deze beslissing. Veel makkelijker en alles bij de hand, geen stress meer over verloren/verplaatste bonnen. Kortom de juiste keuze gemaakt destijds om hiermee aan de slag te gaan en meer nog de overstap naar Money Bird Plus.

Peter Timmermans

Super blij

Beschrijving

Ik ben sinds een aantal maanden zzp-er en ben, net zoals mijn boekhouder, erg tevreden over MoneyBird. Het gaat allemaal vanzelfsprekend. Ik ben er blij mee en kan het iedere kleine zelfstandige... Ik ben sinds een aantal maanden zzp-er en ben, net zoals mijn boekhouder, erg tevreden over MoneyBird. Het gaat allemaal vanzelfsprekend. Ik ben er blij mee en kan het iedere kleine zelfstandige aanbevelen.
Peter Timmermans

Peter Luit

Na een paar uurtjes volledig over op MoneyBird

Beschrijving

In een paar uurtjes had ik mijn volledige administratie van twee handelsnamen in MoneyBird gezet en alle status parameters aangepast, zodat de boekhouding voor 2015 volledig actueel is. Prima... In een paar uurtjes had ik mijn volledige administratie van twee handelsnamen in MoneyBird gezet en alle status parameters aangepast, zodat de boekhouding voor 2015 volledig actueel is. Prima gereedschap, doet wat het zegt te doen. Eenvoudig en overzichtelijk. Na pakweg 20 jaar afgestapt van mijn eigen offline FileMaker Pro oplossing en de stap naar MoneyBird gezet. Volledig tevreden.

Autoservice Spijk

MoneyBird in gebruik.

Beschrijving

Een geweldig factuurprogramma met vele mogelijkheden. Werkt snel en eenvoudig.
Een echte aanrader.
Ook de aankomende nieuwe versie ziet er veelbelovend uit.