Erg begrijpelijke gebruikersinterface! Ook voor iemand die nog nooit boekhouding heeft bijgehouden. Support van MoneyMonk is ook erg behulpzaam!
Maaike Westerbeek van Eerten
Makkelijk en gebruikersvriendelijk programma voor mijn boekhouding. En er is altijd een vraagbaak waar snel en adequaat wordt gereageerd op mijn vragen. MoneyMonk is fijn om mee te werken!
Christiaan Ouwendijk
Super fijn, overzichtelijk en duidelijk. Ook de app is fijn te gebruiken.
Jan Willem van der Lee
Weederom heel uitgebreide / volledig antwoord met twee opties en afhankelijk van mijn accountant's advies. Dank
Danny Pauselius
Perfect. Binnen no-time aan de slag met dit boekhoudprogramma.
Emiel van Dijk
Heel fijn programma om mee te werken. Spreekt voor zich hoe het werkt en bij vragen kan via support al mijn vragen direct stellen zonder te wachten. Qua koppelingen werkt het goed en mijn...Heel fijn programma om mee te werken. Spreekt voor zich hoe het werkt en bij vragen kan via support al mijn vragen direct stellen zonder te wachten. Qua koppelingen werkt het goed en mijn transacties zijn daardoor makkelijk bij te houden en te verwerken. Eerder deed ik alles in een Excel sheet, verademing om te zien hoe veel makkelijker het nu gaat. Dank
Henriette Bokslag
Super snelle en duidelijke reactie en een oplossing!
Daan Kroon
Werk met...Super service. Na een test switch tussen boekhoud programma's kwam Money Monk er voor mij uit als beste uit de test. Overzichtelijk design en met name de service is super.