Henriëtte Gresnich

Snel en helder antwoord, dank je wel.

Ester van den Akker

Handige tool met een hele goede en supervriendelijke klantenservice die altijd klaar staat met raad en daad. Ook top: de boekhouders die eraan verbonden zijn. Dit maakt je (zakelijke) leven echt... Handige tool met een hele goede en supervriendelijke klantenservice die altijd klaar staat met raad en daad. Ook top: de boekhouders die eraan verbonden zijn. Dit maakt je (zakelijke) leven echt makkelijker.

Jenneken van der Mark

Heerlijk om zo intuïtief mijn boekhouding zelf te kunnen doen.

Bert van Duijn

Ik ben communicatieman, beslist geen boekhouder. Dus als het gaat om de administratie kan ik vaak domme vragen stellen. Zo ook deze keer, aan Moneymonk. Binnen enkele minuten was mijn vraag... Ik ben communicatieman, beslist geen boekhouder. Dus als het gaat om de administratie kan ik vaak domme vragen stellen. Zo ook deze keer, aan Moneymonk. Binnen enkele minuten was mijn vraag beantwoord. En na wat gekluns daarna mijnerzijds, klopt de boekhouding nu weer als een bus. Dank, Charlotte van Moneymonk!

klaas kooistra

Super werkt perfect! thanks

Veerle Barre

Super handig, maakt mijn leven als zzp'er een stuk gemakkelijker

Pascale Versteeg

MoneyMonk is onwijs gebruiksvriendelijk en maakt boekhouden een stuk leuker! Vooral in combinatie met de tutorial video's kun je eenvoudig je weg vinden. En het is goed om te zien dat ze altijd... MoneyMonk is onwijs gebruiksvriendelijk en maakt boekhouden een stuk leuker! Vooral in combinatie met de tutorial video's kun je eenvoudig je weg vinden. En het is goed om te zien dat ze altijd bezig zijn met het verbeteren van het platform.

Jeroen Mertens

Binnen een uur antwoord ontvangen van Thom met precies de informatie die ik nodig had, stap voor stap helder uitgelegd. Kan niet beter.

Maurits Kuhne

Vanaf het begin van mijn ZZPschap direct voor MoneyMonk gekozen. Wat een verademing t.o.v. andere pakketten. Naast de clean layout en duidelijke uitleg/functies krijg je ook supersnel reactie op... Vanaf het begin van mijn ZZPschap direct voor MoneyMonk gekozen. Wat een verademing t.o.v. andere pakketten. Naast de clean layout en duidelijke uitleg/functies krijg je ook supersnel reactie op vragen en boekhoudkundige aspecten. Warm aanbevolen voor elke ZZP’er!