Fajari en Dick Bertels

Thanks Thom

Anja Mantelers

Heel tevreden, een klein minpuntje de meerdere cijfers achter de komma van de uren op een factuur.

Carin Reinhardt - Jansen

Jullie denken altijd mee en dat is zo fijn. Dank je wel!

Ralph Franken

Ben erg tevreden over de support, snel en duidelijke antwoorden met inzicht.
Ik wordt hierbij goed en plezierig op weg geholpen via het systeem van de tickets.

Truus buter

Snelle reactie

Joris Schweitzer

Helemaal toppie!

Rinus van Vliet

Superhandig online boekhouden, gemakkelijk te leren en met goede support.

Theo Buijsrogge

Ik had een probleempje met een dubbel ingediende BTW-aangifte. Die kon ik zelf niet corrigeren. Support ticket ingediend bij Moneymonk en ik kreeg daarop een prima oplossing aangereikt. Ik was al... Ik had een probleempje met een dubbel ingediende BTW-aangifte. Die kon ik zelf niet corrigeren. Support ticket ingediend bij Moneymonk en ik kreeg daarop een prima oplossing aangereikt. Ik was al blij met MoneyMonk en nu helemaal. Top!

Cees Coenen

Wat een toffe software! Door corona zijn mijn werkzaamheden als ZZP-er uitgebreid van muzikant naar online media specialist. Verschillende soorten werkzaamheden, projecten en uren lopen door elkaar... Wat een toffe software! Door corona zijn mijn werkzaamheden als ZZP-er uitgebreid van muzikant naar online media specialist. Verschillende soorten werkzaamheden, projecten en uren lopen door elkaar heen maar ik kan ze prima kwijt in MoneyMonk. Hierdoor krijg ik ook heel goed inzichtelijk waar ik overdag en 's avonds mee bezig ben. Ook de wijze waarop het platform ontwikkeld is geeft mij een goed gevoel. Filters blijven werken, ook al ga je even naar een ander tabblad. Dat maakt het gewoon eenvoudiger.

Eigenlijk kwam ik voor een nieuw boekhoudpakket, deze opties maken het +++.

Cees Coenen

Jacco de Jong

Top boekhoudpakket en als je een vraag hebt of er is een (technisch) issue wordt dit snel en adequaat verholpen! Gemak dient de mens met MoneyMonk!