Bart Burggraaff

Super gebruiksvriendelijk. Door elke leek te doen!

Carin Reinhardt - Jansen

Fijne en snelle reactie, waar ik wat mee kan. Dank je wel.

Johan Lentjes

Ik gebruik MoneyMonk al sinds een half jaar. Het werk ontzettend gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik ben geen boekhoudkundige held en toch voel ik me gesterkt door de MoneyMonk Support Team... Ik gebruik MoneyMonk al sinds een half jaar. Het werk ontzettend gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik ben geen boekhoudkundige held en toch voel ik me gesterkt door de MoneyMonk Support Team die snel en adequaat reageren met helder uitleg over mijn boekhoudkundige vragen.

Marcel Jurian de Jong

Online veel pakketten vergeleken. Denk dat dit 1 van de meest simpele en overzichtelijkste boekhoudpakketten voor een dienstverlenende zzp-er is. Pluspunt is de snelle klantenservice. Werk er nog... Online veel pakketten vergeleken. Denk dat dit 1 van de meest simpele en overzichtelijkste boekhoudpakketten voor een dienstverlenende zzp-er is. Pluspunt is de snelle klantenservice. Werk er nog maar net mee en merk dat factureren een stuk sneller gaat dan wanneer je het zelf in Numbers/Excel doet.

Houdaifa Essaidi

Toppie!

Josanne Kruis

Fijne en duidelijke uitleg. Super aardig personeel. Zeker een aanrader dit.

Raymond Engelen

Super service bij money monk een ticket aangemaakt omdat er een storing was. de volgende dag al antwoord en de storing was verholpen.

Ron van Rooij

Wow, wat een super handig programma. Geen boekhouder meer nodig als ZZP'er.

Wow, wat een super handig programma. Geen boekhouder meer nodig als ZZP'er.

Zelfs het doen van de IB aangifte is sinds kort zo gemakkelijk gemaakt, je kunt de getallen 1:1 kopieren vanuit Moneymonk naar het IB programma. De posten heten hetzelfde. Chapeau.

Alles zit erin wat je nodig hebt als ZZP'er.
De interface wordt steeds beter, je bent hierdoor steeds minder tijd kwijt met je administratie. En alles werkt super snel.

Peter Kreijen

Vlot antwoord en voorstel tot correctie gekregen.