Werd goed meegedacht in de vluchten. Opties konden doorgesproken worden en er werd overleg gezocht. Gaven advies over wat handig was bij welk hotel en hebben verstand van zaken. Goed bereikbaar per...Werd goed meegedacht in de vluchten. Opties konden doorgesproken worden en er werd overleg gezocht. Gaven advies over wat handig was bij welk hotel en hebben verstand van zaken. Goed bereikbaar per mail, wordt snel gereageerd. Contact als prettig ervaren
Mooi vakanties heeft voor ons wederom een schitterende rondreis op Bali georganiseerd. Tot in de puntjes verzorgd en onze wensen prima weten te vervullen. En loopt het een keer niet...Mooi vakanties heeft voor ons wederom een schitterende rondreis op Bali georganiseerd. Tot in de puntjes verzorgd en onze wensen prima weten te vervullen. En loopt het een keer niet geheel plan handelt men snel en zoekt naar een passende oplossing.
Monique Kruijtzer
Een vakantie geboekt bij Mooi betekent voor ons: ontspannen op reis in de wetenschap dat alles goed geregeld is! Bij de drie reizen die Mooi voor ons heeft georganiseerd liep alles op rolletjes:...Een vakantie geboekt bij Mooi betekent voor ons: ontspannen op reis in de wetenschap dat alles goed geregeld is! Bij de drie reizen die Mooi voor ons heeft georganiseerd liep alles op rolletjes: geen enkele accommodatie viel tegen, de transfers waren steeds prima geregeld (en keurig op tijd), het was leuk én relaxed genoeg voor de kinderen en we werden geïnformeerd bij vertraagde vluchten. Tijdens het samenstellen van de reis kregen kwam er steeds snel antwoord op onze vragen en dacht Mooi met ons mee. Helemaal top!
Zuid-Afrika, Mauritius en Sri Lanka via Mooivakantie geboekt. Alle 3 gezinsvakantie’s perfect geregeld en goed advies gekregen.
Serena
Prettig en informatief
We hebben een fijne en mooie vakantie gehad in Marokko met Mooi Vakantie. Mooie kleinschalige accommodaties, precies waar we van houden. We hadden een stekker in een hotel laten liggen en die is...We hebben een fijne en mooie vakantie gehad in Marokko met Mooi Vakantie. Mooie kleinschalige accommodaties, precies waar we van houden. We hadden een stekker in een hotel laten liggen en die is later in een ander hotel bezorgd. Heel fijn.
Top. Fijne interactie, luisteren goed en fijne reis!
Marielle
Flexibel, persoonlijk, denken met je mee, snel en soepel contact. De voorgestelde reizen op de website kun je ook naar eigen wens aanpassen. Geweldige website en offerte, je ontvangt een link naar...Flexibel, persoonlijk, denken met je mee, snel en soepel contact. De voorgestelde reizen op de website kun je ook naar eigen wens aanpassen. Geweldige website en offerte, je ontvangt een link naar een heel uitgebreide persoonlijke pagina met alle informatie, foto's van hotels etc., reisbeschrijving en tarieven. Op het moment dat de reis is geboekt, ontvang je ook een link zonder tarieven voor de thuisblijvers. Daarnaast kun je al deze informatie ook nog in een app op je telefoon krijgen, wat ook zonder internet toegankelijk is, handig op reis. Vragen tijdens onze reis werden gelijk beantwoord en opgelost. Wij zijn naar Dubai en Mauritius geweest. Als we ooit weer eens zo'n verre reis maken, zouden we zeker weer bij Mooi Vakanties boeken!
marcel lux
Uitmuntende communicatie, zowel via e-mail als telefonisch, goede kennis van zaken. Goede afspraken met samenwerkende organisatie in het buitenland.
Prima ervaring. Mag aan de voorkant nog wat meer doorspreken hoe hotels bijv liggen tov andere facliteiten, etc.